Champions League: Ο Μαρτίνς στάθηκε στην απουσία του κόσμου του Ολυμπιακού, εν όψει της Μαρσέιγ

Champions League: Ο Μαρτίνς στάθηκε στην απουσία του κόσμου του Ολυμπιακού, εν όψει της Μαρσέιγ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 20/10/20, 17:51

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα αύριο (21/10, 22:00) στους ομίλους του φετινού Champions League αντιμετωπίζοντας στο Φάληρο τη Μαρσέιγ, σε μια αναμέτρηση που τελικώς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Σε αυτό το σημείο εστίασε ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι μοναδικός στόχος της ομάδας του παραμένει η νίκη.

«Πραγματικά, η μεγάλη διαφορά είναι ότι το γήπεδό μας είναι άδειο. Δυστυχώς θα παίξουμε ξανά χωρίς τον κόσμο μας. Θα μας λείψει το πάθος και ο ενθουσιασμός του κόσμου», είπε.

«Πέρυσι είχαμε δύο μεγάλες ομάδες στον όμιλό μας και περάσαμε, φέτος υπάρχει μία μεγάλη ομάδα κι αυτή είναι η διαφορά. Οι άλλες ομάδες θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση. Η μεγάλη διαφορά βέβαια είναι η απουσία του κόσμου», πρόσθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο Μαρτίνς ρωτήθηκε και απάντησε για:

Τις διαφορές με την περυσινή πρεμιέρα: «Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι το γήπεδο θα είναι άδειο. Χωρίς πάθος και ενθουσιασμό δεν είναι το ίδιο. Από την άλλη πέρυσι είχαμε δύο μεγάλες ομάδες στον όμιλο και περάσαμε στην επόμενη φάση. Φέτος είναι ένας μεγάλος αντίπαλος και τρεις που θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση. Αυτή είναι η διαφορά, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι ότι θα λείπει ο κόσμος».

Το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του: «Υπάρχει διαφορά στην προετοιμασία, όμως κι εμείς δεν είμαστε πια στην αρχή, έχουμε παίξει αρκετά ματς. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με γκολ, από δύο επιθετικές ομάδες. Ανυπομονούμε για να παίξουμε και να πάρουμε τη νίκη, κάτι που θα μας βοηθήσει για το στόχο της πρόκρισης»

Τη νίκη που είχε κάνει επί της Μαρσέιγ ως προπονητής της Γκιμαράες: «Είναι αλήθεια ότι παίξαμε μαζί. Έχουν περάσει όμως τρία χρόνια. άλλαξε ο προπονητής, τότε ήταν ο Ρούντι Γκαρσία. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες ίδιοι, ο Μανταντά, ο Σακάι, ο Τοβέν, ο Αμαβί. Ξέρουμε την ομάδα που θα βρούμε αύριο και πώς θα την αντιμετωπίσουμε, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που αντιμετώπισα εγώ με την Γκιμαράες».

Την παρουσία τριών Πορτογάλων τεχνικών στις τρεις ομάδες του ομίλου: «Είναι καλοί προπονητές. Ο Αντρέ έχει πετύχει πολλά πράγματα και ο Σέρτζιο επίσης με την Πόρτο. Οι Πορτογάλοι προπονητές έχουν εξελιχθεί πολύ γιατί υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους. Έπρεπε να γίνουμε πιο εφευρετικοί για να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα, αυτό μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς και καλύτερους».

Τη διαχείριση του Βαλμπουενά: «Ο Ματιέ είναι σπουδαίος παίκτης για την ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικός, είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Ταιριάζει η φιλοσοφία του με αυτή του Ολυμπιακού, ξέρει τη νοοτροπία του συλλόγου και την εφαρμόζει».

Την κατάσταση των Πέπε και Βινάγκρε: «Θα δω την κατάστασή τους μετά την προπόνηση για να πάρω τις αποφάσεις μου. Ο Πέπε προπονείται και είναι σε κατάσταση που μπορεί να βοηθήσει, έχει περισσότερες πιθανότητες. Για τον Βινάγκρε έχουμε κάποιες αμφιβολίες, που θα λύσουμε μετά το τέλος της προπόνησης».

Αν σου άρεσε κάνε