Αρχίζει το ματς, με την πρεμιέρα της Super League

Αρχίζει το ματς, με την πρεμιέρα της Super League

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 11/09/20, 14:47

Το πρωτάθλημα της Super League ανοίγει αυλαία το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου εν μέσω πανδημίας, όμως δεν θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής αυτές τις ημερομηνίες, καθώς δύο αγώνες θα μείνουν σε εκκρεμότητα.

Τα πρώτα φώτα θα ανάψουν σήμερα, Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να υποδέχεται τη Λαμία και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΛ.

Οι δυο ομάδες της συμπρωτεύουσας σκέφτονται και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, λόγω των οποίων άλλωστε ξεκινούν και νωρίτερα: οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν την Κόλος Κοβαλίβκα για το β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και οι «ασπρόμαυροι» την Μπενφίκα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Μία ημέρα αργότερα, ο – επίσης Ευρωπαίος – ΟΦΗ περιμένει τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο, έχοντας κι αυτός στο πίσω μέρος του μυαλού του την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού για το β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Την Κυριακή (13/9), ο φιλόδοξος Ατρόμητος κοντράρεται με τον Βόλο στο Περιστέρι ενώ ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, η μονομαχία των «νεοφώτιστων» Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα μετατέθηκε για τον Οκτώβριο, ενώ αυτή της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού πήγε τον Δεκέμβριο, με τις δυο ομάδες να απαντώνται το Σάββατο (12/9) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου: 18:15 Άρης – Λαμία, 20:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου: 18:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου: 18:30 Ατρόμητος – Βόλος, 20:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου: 18:15 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου: 19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Αν σου άρεσε κάνε