Σε τρεις μήνες ξανά στα γήπεδα ο Γαλονόπουλος της ΑΕΚ

Σε τρεις μήνες ξανά στα γήπεδα ο Γαλονόπουλος της ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:05 Δημιουργία 27/12/19, 14:04

TAGS

Τρεις μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους θα μείνει ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο διεθνής αμυντικός μέσος της ΑΕΚ χειρουργήθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/12) στον δεξιό αστράγαλο, μετά τη ζημιά που υπέστη πρόσφατα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η επιστροφή του στην ενεργό δράση υπολογίζεται στα τέλη Μαρτίου.

Ο νεαρός παίκτης τραυματίστηκε στο ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υποστεί βλάβη στο χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού. Σήμερα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και πλέον θα ξεκινήσει η περίοδος αποκατάστασης έως ότου επιστρέψει «σιδερένιος» στα γήπεδα.

Η ενημέρωση που έγινε από την ΑΕΚ είναι η ακόλουθη: «Με απόλυτη επιτυχία ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κώστας Γαλανόπουλος, υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ευχές από όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον διεθνή άσο της ομάδας μας για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!»

Αν σου άρεσε κάνε