Μπάσκετ: Από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα ο Πάντερ

Μπάσκετ: Από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα ο Πάντερ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 24/12/19, 15:58

«Μετακομίζει» στον Ερυθρό Αστέρα ο Κέβιν Πάντερ!

Ο Ολυμπιακός και η ομάδα του Βελιγραδίου έφτασαν σε συμφωνία για τη μετακίνηση του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ στους πρωταθλητές Σερβίας, με τον παίκτη να συναινεί στη μετακίνηση αυτή.

Ο παίκτης είχε υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» διετές συμβόλαιο συνεργασίας το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο στο διάστημα αυτό δεν έπεισε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο σκοράρισμα κι ως εκ τούτου πάρθηκε η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας τους με την ΚΑΕ.

Ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα ο 26χρονος άσος δεν είχε ρόλο στο rotation του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να μείνει τρεις φορές εκτός δωδεκάδας. Σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που προέκυψε από τον Ερυθρό Αστέρα, οι Πειραιώτες αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν.

Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στον σερβικό πάγκο (αυτός τον είχε επιλέξει στην ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια) έπαιξε σημαντικό ρόλο στην... κινητοποίηση των Σέρβων, που ψάχνουν τρόπους να ενισχυθούν (θα πάρουν και τον Στίματς που έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε).

Η μεταγραφή του Πάντερ αναμένεται να ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ωρα, με τον παίκτη να μεταβαίνει στο Βελιγράδι για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Σε 11 συμμετοχές στην Euroleague με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Πάντερ είχε 6.8 πόντους (με 39.2% στα δίποντα, 17.9% στα τρίποντα και 70% στις βολές) και 1.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Αν σου άρεσε κάνε