Ο Κουρμπέλης ανανεώνει στον Παναθηναϊκό έως το 2023

Ο Κουρμπέλης ανανεώνει στον Παναθηναϊκό έως το 2023

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 27/11/19, 20:38

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού τουλάχιστον έως το 2023 θα συνεχίσει να φορά ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Όπως ενημέρωσαν το απόγευμα της Τετάρτης (27/11) οι «πράσινοι» με τον αρχηγό της ομάδας επιτεύχθηκε πλήρης συμφωνία και εντός του προσεχούς διαστήματος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι διάρκειας 3.5 ετών.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει πρόσφατα κι από την πρώτη στιγμή αμφότερες έδειξαν διάθεση για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Κουρμπέλη με την ΠΑΕ τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2020, ωστόσο, την υπόθεση χειρίστηκε αποκλειστικά ο Γιάννης Αλαφούζος και ο παίκτης θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τα επόμενα χρόνια.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και η επιθυμία του ίδιου του Κουρμπέλη να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αφού πρώτα έλαβε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για το οικονομικό, αλλά και για το ότι η ομάδα θα γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική από την επόμενη περίοδο.

Ο 26χρονος άσος αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης τον Ιανουάριο του 2017 κι από τότε μετρά 89 συμμετοχές, με 3 γκολ και 4 ασίστ. Εφέτος έχει παίξει σε 10 αγώνες στη Super League και σε έναν στο Κύπελλο, όπου έχει σκοράρει μία φορά.

Αν σου άρεσε κάνε