Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Δώνης

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Δώνης

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 16/09/19, 23:34

Την απόφαση να παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης έλαβε τη Δευτέρα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, μετά από συνάντηση που είχε με τον Έλληνα προπονητή και με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα, μια μέρα μετά από τη συντριβή από τον Άρη με «4άρα».

Στη δίωρη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου η συζήτηση επικεντρώθηκε αποκλειστικά στο κακό αγωνιστικό πρόσωπο των «πρασίνων» και στις ευθύνες που θα πρέπει να αποδοθούν. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας άκουσε τις απόψεις των Δώνη-Νταμπίζα για την εικόνα της ομάδας και δέχτηκε την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή για να μην προχωρήσει στην αντικατάσταση του 50χρονου προπονητή.

Ο Δώνης πήρε τελικά «ψήφο εμπιστοσύνης» κι από τη στιγμή που έγινε αυτό αποφάσισε να συνεχίσει το έργο του, αλλά θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή και όλοι θα περιμένουν αλλαγή σε αποτελέσματα και στην απόδοση της ομάδας. Το «αιώνιο» ντέρμπι που ακολουθεί με τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό θα κρίνει πολλά, καθώς είναι προφανές ότι ο Αλαφούζος δεν πρόκειται να δεχτεί και νέο στραβοπάτημα.

Αν σου άρεσε κάνε