Η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 18:28 Δημιουργία 02/08/19, 17:25

Το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής για αμυντικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου έσπασε την Παρασκευή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς επήλθε συμφωνία με τη Λέστερ για τη μεταγραφή του Χάρι Μαγκουάιρ, με την αξία του deal να ανέρχεται στα 85 εκατ. λίρες!

Ο Μαγκουάιρ θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στον κόσμο, ξεπερνώντας τα 75 εκατομμύρια λίρες που έδωσε πέρυσι η Λίβερπουλ στη Σαουθάμπτον για τον Βέρτζιλ φαν Ντάικ.

Ταυτόχρονα ο Μαγκουάιρ θα γίνει και η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή παίκτη στην ιστορία της Μάντσεστερ, μετά από αυτή του μέσου Πολ Πογκμπά, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 89 εκατομμυρίων λιρών από τη Γιουβέντους το 2016.

Ο 26χρονος Άγγλος διεθνής, ο οποίος πέρυσι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λέστερ μέχρι το 2023, έπαιξε την παρελθούσα σεζόν σε 31 αγώνες πρωταθλήματος και σημείωσε τρία γκολ.

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρόντζερς, είπε ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας του 2016 απέρριψαν δύο προτάσεις για τον παίκτη τον περασμένο μήνα, επειδή αυτές δεν ανταποκρίνονταν στην αξία του και στις απαιτήσεις του συλλόγου.

Αν σου άρεσε κάνε