Οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου ως προπονητής του Ατρόμητου

Οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου ως προπονητής του Ατρόμητου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:21 Δημιουργία 19/06/19, 15:05

Η ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσίασε την Τετάρτη το νέο προπονητή του συλλόγου, Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος διαδέχεται τον Νταμίρ Κάναντι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου των δυτικών προαστίων, Γιώργο Σπανό.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το βήμα παραπάνω που πρέπει να κάνει ο σύλλογος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στους λόγους της επιλογής του.

«Όταν η υποψηφιότητά του έπεσε στο τραπέζι, γιατί στόχος ήταν προπονητής από την ξένη αγορά, είχε όλο το πακέτο που αναζητούσαμε και σήμερα είναι μαζί μας», είπε ο κ. Σπανός.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αναστασίου υπογράμμισε πως «υπάρχουν οι βάσεις, υπάρχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν συνεχώς και όλοι θα βάλουν το λιθαράκι τους για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει».

Και συμπλήρωσε: «Σαν φιλοσοφία θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα τελευταίων χρόνων. Παράλληλα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

Αν σου άρεσε κάνε