Χτύπημα στο bitcoin το stop στις αναλήψεις από την Binance

Χτύπημα στο bitcoin το stop στις αναλήψεις από την Binance

ΑΓΟΡΕΣ UPD 23:27 Δημιουργία 08/05/23, 14:47
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Τo ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance σταμάτησε τις αναλήψεις bitcoin για αρκετές ώρες σήμερα, επικαλούμενο μεγάλους όγκους και αύξηση των τελών επεξεργασίας, για να τις αποδεσμεύσει στη συνέχεια με υψηλότερο κόστος.

Αρχές το βράδυ της Κυριακής και νωρίς σήμερα, Δευτέρα το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο διέκοψε τις αναλήψεις bitcoin, κάνοντας λόγο μεγάλο πλήθος εκκρεμών συναλλαγών.

Η διακοπή ώθησε το bitcoin χαμηλότερα, με την τιμή του να διαμορφώνεται κάτω από τα 28.000 δολάρια, με απώλειες 3,2%.

«Τα τέλη που θεσπίσαμε δεν έλαβαν υπόψη την πρόσφατη εκτίναξη στα τέλη του δικτύου αερίου... Αντικαθιστούμε τις εκκρεμείς συναλλαγές για ανάληψη bitcoin με υψηλότερα τέλη», ανέφερε η Binance σε tweet.

Τα τέλη αερίου αφορούν τις πληρωμές που γίνονται σε όσους κάνουν εξόρυξη crypto. «Αν το ποσό της ανάληψης είναι μεγάλο, τα τέλη αερίου που απαιτούνται για να διεκπεραιωθεί η συναλλαγή μπορούν επίσης να είναι υψηλά», δήλωσε εκπρόσωπος του τεχνολογικού ομίλου blockchain. Coinllectibles and Marvion.

«Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι οδήγησε στις μεγάλες αναλήψεις... Για να εμποδίσουμε μία αντίστοιχη επανεμφάνιση τα τέλη μας προσαρμόστηκαν», ανέφερε η Binance.

Αν σου άρεσε κάνε