Προβλέψεις για τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΖΩΔΙΑ UPD 13:27 Δημιουργία 06/12/18, 13:21

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 07/12/2018, 9:20 πμ, στις 15° 07’ του Τοξότη. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Με τη συμμετοχή του Άρη που κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα σε αυτήν, θα πρέπει να διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας, να εφαρμόσουμε τις εμπνεύσεις μας και να αφήσουμε τη διαίσθησή μας να μας καθοδηγήσει στο σωστό μονοπάτι γιατί είναι πολύ πιθανό να έχουμε μια σύγχυση ή ομίχλη όσον αφορά στις αλλαγές που χρειάζεται να κάνουμε σε σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Ας δούμε πώς θα επιδράσει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη και 9οηλιακό σου οίκο έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, με καινούργιες γνώσεις και να ακολουθήσεις άλλες κατευθύνσεις, εφ’ όσον όμως θα έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα των στόχων αλλά και των δυνατοτήτων σου. Ίσως θα έπρεπε να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και να μην εμπιστεύεσαι τόσο άτομα που θα σε προσεγγίσουν, προτείνοντάς σου διάφορα, ενδεχομένως και από καλή πρόθεση, τα οποία για αυτά θα είναι σωστά, όχι όμως και για σένα.

Μια γνωριμία που θα κάνεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και δεν αποκλείεται να έχει άμεση σχέση με το εξωτερικό θα σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία και... μυαλά, ενώ κι ένα ταξίδι θα συμβάλλει ακόμα στο να επιλέξεις κάτι διαφορετικό στα επαγγελματικά σου. Επίσης, φυτά ή οικόσιτα ζώα θα χρειαστούν τη φροντίδα σου.

Ταύρος

Θα ανεβάσεις τον πήχη των προσδοκιών σου, με αυτήν την Νέα Σελήνη, εφ’ όσον όλα δείχνουν ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις αρκετές από τις επιθυμίες σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να θέσεις κάποια όρια στον εαυτό σου και κυρίως να μην εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα που ενδεχομένως να σε προσεγγίσουν μέσω του κοινωνικού σου περιβάλλοντος και προσπαθήσουν να σε δελεάσουν, με το να σου υπόσχονται εύκολα κέρδη, διευκολύνσεις ή διασυνδέσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να σου πουλάνε… φούμαρα.

Ένα οικονομικό άνοιγμα, ίσως και με τη μορφή δανείου, είναι μέσα σε αυτά που σκέφτεσαι, προκειμένου να καλύψεις τρέχουσες υποχρεώσεις ή να κλείσεις εκκρεμότητες, όμως μην απλώσεις τα πόδια σου έξω από το πάπλωμα για να μην αυξήσεις τις «τρύπες» σου, αντί να τις καλύψεις.

Δίδυμοι

Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, τον Τοξότη, ενδέχεται να βιώσεις μια μικρή συναισθηματική σύγχυση που ενδεχομένως να αλλάξει την οπτική με την οποία βλέπεις το σύνολο των σχέσεών σου και δη των συντροφικών. Ενδεχομένως να αισθανθείς εκτεθειμένος/η ή ότι η άλλη πλευρά δεν αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα κοινά σας ζητήματα, οπότε θα χρειαστεί να κάνεις σύντομα ένα update (ενημέρωση) για να ξαναμπούν τα πράγματα σε μια σειρά.

Συνεργασίες, συμφωνίες και «συμμαχίες» δεν αποκλείεται να περάσουν μια δοκιμασία ή να σου δημιουργήσουν αμφιβολίες για το τι σκοπό εξυπηρετούν, όπως επίσης και άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο και να χαθεί η εμπιστοσύνη σου. Βέβαια, μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις την ευελιξία σου, αλλά και να μπλοφάρεις όπου κι όποτε χρειάζεται ή να στρέψεις με μαεστρία την κατάσταση υπέρ σου.

Καρκίνος

Με τη Νέα Σελήνη να τονίζει 6ο οίκο σου και την συμμετοχή της συνόδου Άρη και Ποσειδώνα στους Ιχθύς στον 9ο οίκο σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η σε εργασιακά ζητήματα και να μην εμπιστεύεσαι πληροφορίες και «πηγές», που ενδεχομένως να έχουν ως στόχο να σε αποπροσανατολίσουν ή ακόμα χειρότερα να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια, παρουσιάζοντάς σου μια εικόνα η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Από την άλλη βέβαια, η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα περιπετειώδης κι οι εμπειρίες που θα βιώσεις θα είναι αρκετές, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μάθεις πολλά. Επιπλέον, κάποια θέματα υγείας που ίσως παρουσιάσεις δε θα είναι ανησυχητικά και πιθανόν να αντιμετωπίζονται πλήρως με εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας ή κλασικά γιατροσόφια.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που γίνεται στον 5ο οίκο σου, σε σπρώχνει να αναζωογονηθείς, είτε με έναν έρωτα είτε με την ενασχόλησή σου με ένα καινούργιο δημιουργικό ενδιαφέρον. Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου θα είναι μεγάλη, οπότε θα έρθεις σε φέρει σε επαφή με αρκετό κόσμο, πιθανόν κι άλλης κουλτούρας ή χώρας. Ωστόσο, η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο ενδέχεται να σε ξεσηκώσει και αν είσαι ελεύθερος/η, τότε δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, να ζήσεις έναν «παραμυθένιο» έρωτα.

Αν όμως είσαι ήδη σε σχέση, ίσως αρχίσει να σου φαίνεται άχρωμη και άγευστη κι ότι εξ αιτίας των ζητημάτων της καθημερινότητας έχει χαθεί το αίσθημα. Εκεί μπορεί να κάνεις το λάθος και να υποκύψεις, στρεφόμενος/η στην εύκολη λύση, αλλά το «πρόβλημά» σου μπορεί να γίνει μεγαλύτερο ή να ξυπνήσεις απότομα από το όνειρο.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου αλλά και η σύνοδος Άρη και Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σου, που μετέχει σε αυτήν, σε κάνουν έναν από τους πρωταγωνιστές της περιόδου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν οικογενειακά ζητήματα που θα ξοδέψουν αρκετό από τον χρόνο σου για να επιλύσεις, αλλαγές και ανακατατάξεις στο χώρο σου, ακόμα και μια μετακόμιση που θα σε ξεβολέψουν ή θα σε αποδιοργανώσουν πλήρως.

Από την άλλη και με τη σχέση σου θα νιώσεις ότι έχει χαθεί η επικοινωνία, καθώς εύκολα θα υπάρχουν παρεξηγήσεις ανάμεσά σας ή περιπτώσεις κατά τις οποίες θα σου δημιουργηθεί η υποψία ότι το ταίρι σου σου κρύβει πράγματα ή δε σου λέει αλήθεια. Ωστόσο, είναι μάλλον δύσκολο να προσεγγίσεις την όλη κατάσταση λογικά, οπότε θα ήταν καλύτερο για σένα να δώσεις λίγο χώρο στο συναισθηματικό σου κομμάτι και τη διαίσθησή σου.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε τροφοδοτεί με ενθουσιασμό και αισιοδοξία, ενώ ταυτόχρονα σου δημιουργεί τη διάθεση να αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Η εξωστρέφεια θα σε χαρακτηρίζει κι επικοινωνιακά θα είναι μια καλή περίοδος που θα σε βοηθήσει να γνωριστείς με κόσμο, να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να εκφράσεις τις ιδέες σου, ενώ δεν αποκλείεται η απόκτηση μιας νέας γνώσης ή η ανανέωση του τεχνολογικού σου εξοπλισμού.

Ωστόσο, δεν χρειάζονται υπερβολές και επιπολαιότητες από πλευράς σου γιατί είναι πιθανό να ταλαιπωρήσεις το σώμα και το… μυαλό σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Επίσης, μπορεί να φτάσουν στα αφτιά σου αρνητικά σχόλια ή ψευτιές που προέρχονται από πρόσωπα που κινούνται στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Σκορπιός

Αυτή η Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου σε σπρώχνει να ψαχτείς σε διαφορετικούς δρόμους και σου βάζει ιδέες, προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Όσο πιο γρήγορα υιοθετήσεις κάποιες καινούργιες πρακτικές και οργανωθείς, κάνοντας προσεκτικά σχέδια, τόσο πιο σύντομα θα φτάσεις στο θετικό αποτέλεσμα. Είναι πιθανό, μάλιστα, να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν ή θα διευκολύνουν την όποια προσπάθειά σου.

Όμως, διατήρησε και τις αμφιβολίες σου γιατί θα εμφανιστούν κι άλλα που θα σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Ερωτικά πάντως θα εμπνέεις τον πόθο, θα ελκύεις έντονα, οπότε το πεδίο είναι ελεύθερο να γνωρίσεις, να παίξεις όσο θέλεις και να καλοπεράσεις, αρκεί προς το παρόν να μείνεις στις φαντασιώσεις σου και να μη βιάζεσαι να περάσεις στο επόμενο στάδιο.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε τροφοδοτεί με αρκετή ενέργεια, σε αναζωογονεί, κυρίως όμως σε ενθουσιάζει με τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Εδώ όμως χρειάζεται κι η σύνεση από πλευράς σου, καθώς οι πολλές πόρτες που φαίνονται ορθάνοιχτες, ίσως κρύβουν παγίδες και καλό θα ήταν να τις διαβείς, κρατώντας τις επιφυλάξεις σου.

Πολλά μπορεί να δείχνουν ωραιοποιημένα ή αλλοιωμένα και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στις επιλογές σου. Από την άλλη, θέματα του σπιτιού ή της οικογένειας θα δοκιμάσουν την υπομονή σου, θα χαλάσουν τη χαλαρή σου διάθεση ή θα διαπιστώσεις ότι κάποια δικά σου πρόσωπα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την καλή σου την καρδιά και, πατώντας στο συναίσθημά σου, να περάσουν το δικό τους με εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Γι’ αυτό μη δείχνεις τόσο μαλακός/η και πρόθυμος/η σε υποχωρήσεις που δε θέλεις να κάνεις.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και 12οοίκο σου σε καλεί να ρίξεις λίγο τους εντατικούς σου ρυθμούς και να δεις τα πάντα πιο χαλαρά σε ό,τι αφορά στη δουλειά σου. Ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι σπαταλάς το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου σε αυτήν, στερώντας από τον εαυτό σου τη διασκέδαση ή την ξεκούραση που σου είναι απαραίτητη.

Όμως, δεν είναι η κατάλληλη εποχή να το ρίξεις στο σορολόπ ή να αφήσεις να σε καταλάβει η βαρεμάρα γιατί πίσω από την πλάτη σου παίζονται διάφορα παιχνίδια ή λέγονται πολλά και πρέπει να φυλάς τα νώτα σου, καθώς κάποιοι περιμένουν ένα σου στραβοπάτημα για να αρχίσουν να «χαλάνε» την εικόνα που έχεις φτιάξει μέχρι τώρα. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι και πολύ όσα ακούς και βλέπεις γιατί το πιο πιθανό είναι να μην ισχύουν. Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου και θα αποφύγεις αρκετές τρικλοποδιές.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο σου παρέχει αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνεις τον κύκλο σου με καινούργια άτομα, να κάνεις φιλίες και να συμμετέχεις ενεργά σε ομάδες με τις οποίες θα σας ενώνουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Θα σε γεμίσει με ενέργεια και ζωντάνια, θα έχεις διάθεση να βιώσεις διάφορες εμπειρίες, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, ενδεχομένως μάλιστα να γίνεις και πιο δραστήριο κοινωνικά με διάφορες εξόδους.

Δεν αποκλείεται και μια καινούργια ερωτική γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, όμως εδώ τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο χαλαρά κι εύκολα όπως αρχικά νομίζεις γι’ αυτό κράτα μικρό καλάθι και πήγαινε ένα βήμα τη φορά, καθώς στην πορεία μπορεί να απογοητευτείς ή να διαψευστούν οι προσδοκίες σου. Από την άλλη, καλό θα ήταν να προσέχεις και με τα έξοδά σου και γενικά τα χρήματά σου και να αποφύγεις αυτό το διάστημα να δανείσεις ή να δανειστείς γιατί αυτό το διάστημα είτε θα αργήσεις να πάρεις πίσω τα χρωστούμενα είτε να ξοφλήσεις.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου ενισχύει τις φιλοδοξίες σου, ενώ ενδέχεται να ανοίξουν πόρτες στα επαγγελματικά σου και να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, είτε για ανελιχθείς ψηλότερα στην τρέχουσα δουλειά σου είτε για να αλλάξεις τελείως σταδιοδρομία. Η διάθεσή σου θα είναι πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη, αν και μπορεί να σε πιάνει η επιπολαιότητα ώρες-ώρες που θα σε οδηγεί σε βιαστικές επιλογές κι αποφάσεις.

Κι επειδή μετέχει ο Άρης και ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε αυτήν, καλό θα ήταν, αν έχεις βλέψεις ή αισθάνεσαι έτοιμος/η για το επόμενο βήμα, να λειτουργήσεις υπόγεια, παίρνοντας τα αναγκαία μέτρα και προφυλάξεις και να αποφύγεις ανακοινώσεις ή δηλώσεις. Με το ταλέντο που έχεις να πλασάρεις όποια εικόνα θεωρείς ότι σε εξυπηρετεί, με την ευελιξία και τη διαίσθησή σου πολλούς στόχους μπορείς να επιτύχεις, αρκεί βέβαια να έχεις καταλήξει προς τα πού θέλεις να κινηθείς και να μην άγεσαι και φέρεσαι συναισθηματικά ή να ζεις στο… χάος!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε