28/6/18: Πανσέληνος στον Αιγόκερω - Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο

28/6/18: Πανσέληνος στον Αιγόκερω - Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο

ΖΩΔΙΑ UPD 13:58 Δημιουργία 26/06/18, 13:56

Ο Ήλιος μπορεί να λάμπει από το ζώδιο του Καρκίνου και να γεμίζει την ατμόσφαιρα με γλυκά και τρυφερά vibes, αλλά η Πανσέληνος μας καλεί σε έλεγχο της πραγματικότητας, αναζητώντας να μας γειώσει, άλλους πιο μαλακά κι άλλους πιο απότομα.

Ό,τι κάναμε τους περασμένους μήνες, όποια προσπάθεια καταβάλαμε προς ένα συγκεκριμένο σκοπό, τώρα θα καρποφορήσει ή… θα μας στείλει στα Τάρταρα. Όσοι έπραξαν τα δέοντα με συνέπεια και επιμέλεια δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Η Πανσέληνος που έρχεται, σερβιρισμένη με τον Κρόνο (τον Μέγα Κριτή), επίσης στον Αιγόκερω, θα αποδώσει με χειρουργική ακρίβεια τα εύσημα, αλλά και τις τιμωρίες.

Η δυναμική, η γείωση, η πρακτικότητα, η αυστηρότητα του Αιγόκερω θα βρει τρόπο να μας χαλυβδώσει το ηθικό ή να μας φέρει προ των ευθυνών μας και να μας γεμίσει με τύψεις για όσα δεν πράξαμε σωστά ή έγκαιρα. Είναι ένα από εκείνα τα Φεγγάρια που, παρ' όλο που σου μοιάζουν σκληρά, στην πραγματικότητα είναι τραγικά απελευθερωτικά: με αυτή την Πανσέληνο θα νιώσουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε σε ζητήματα που αποφεύγαμε, να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και να αναλάβουμε δράση. Μπορεί όλο αυτό να ακούγεται κοφτό, σκληρό, ωμό (κι είναι), αλλά να σας θυμίσω ότι ο Αιγόκερως και ο Κρόνος που τον συνοδεύει δεν είναι άδικος, απεναντίας, είναι εξαιρετικά ακριβολόγος και δίκαιος. Μόλις ξορκίσουμε την αναβλητικότητα, τους φόβους μας (που δεν μας επιτρέπουν να κοιτάξουμε κατάματα τις υποχρεώσεις μας) κι αποφασίσουμε ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά, τότε, θα ανταμειφθούμε.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί θα νιώσετε έντονα αυτό το ολόγιομο Φεγγάρι, που είτε θα σας ανεβάσει είτε θα σας προσγειώσει απότομα και θα σας ταρακουνήσει γερά.

Παρθένοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Ιχθύες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τον απολογισμό σας, αλλά μη φανταστείτε ότι θα σας χαριστεί τίποτα. Όμως, σε αντίθεση με την παραπάνω ομάδα, μπορείτε να δρέψετε και μια δεύτερη ευκαιρία, δοκιμάζοντας, έστω και εκ των υστέρων, να σουλουπώσετε καταστάσεις και να κόψετε συμπεριφορές ή συνήθειες που σας κάνουν κακό.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες κι Υδροχόοι φαίνεται να είστε από τους πιο τυχερούς, που ίσως αποφύγουν πρακτικές συνέπειες των όποιων παρελθοντικών αστοχιών σας, αλλά να έχετε τον νου σας γιατί τις ημέρες αυτές μπορεί να σας πάρει κάπως αποκάτω και να βαρύνει πολύ η ψυχολογία σας.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, θα πρέπει να θυμάστε πάντα το ίδιο μότο: Φεγγάρι είναι, θα περάσει…

Αν σου άρεσε κάνε