Αφροδίτη στον Λέοντα από 13/6: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Αφροδίτη στον Λέοντα από 13/6: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:05 Δημιουργία 12/06/18, 13:46

Η Αφροδίτη, στις 13 Ιουνίου 2018, περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο που εκφράζεται μέσα από την προβολή, αρκετά εξωστρεφή και έτσι τα θέματα καρδιάς αποκτούν μια.. άλλη διάσταση και καλείσαι να μεγαλουργήσεις, μέσα από τις προσωπικές σου σχέσεις.

Τώρα η Αφροδίτη σε ευνοεί και σε επαγγελματικά ζητήματα, κυρίως εάν κυνηγάς μια προσωπική ιδέα ή έμπνευση, και εύκολα έρχεσαι σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα και θα γίνεις πιο δημοφιλής και αγαπητός. Γενικά ή Αφροδίτη στον Λέοντα τα θέλει όλα δικά της, και αυτό σου χαρίζει μια τάση αλαζονείας και πρόσεχε μη συμπεριφερθείς με έπαρση και χάσεις το μέτρο.

Ευκαιρίες έχει αυτό το διάστημα, κυρίως μέσα στον Ιούνιο, ωστόσο καλό είναι να προσέχεις τα έξοδα που κάνεις και ξεπέρασε συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Ευνοούνται θέματα ψυχαγωγίας, εύκολου κέρδους και απρόσμενης τύχης. Νιώθεις ευλογημένος.

Η Αφροδίτη θα σχηματίσει σημαντικές όψεις με Ουρανό, Άρη και ανάδρομο Δία και ανάλογα με τον αστρολογικό σου χάρτη μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες ή να αποφύγεις τα δύσκολα, αλλάζοντας στάση.

Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Ιουνίου 2018, η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα συγκρουστεί με τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτό βέβαια φέρνει αναταράξεις, ξαφνικά ερωτικά σκιρτήματα και δοκιμάζει την ασφάλεια της σχέσης σου και βέβαια και την τσέπη σου, καθώς ξοδεύεις ασύστολα, και χωρίς να το σκέφτεσαι. Έτσι , Καλή χρήση χρημάτων επιβάλλεται και προσπάθησε να δεις τις αλλαγές που έρχονται με καλό μάτι και να αρπάξεις την τύχη, αφού βέβαια σκεφτείς ότι για κάποιο λόγο όλα γίνονται ..

(επηρεάζονται κυρίως, Λέοντες, Ταύροι, και βέβαια Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι αρχές α’ δεκαήμερο και συγκεκριμένα όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο από 0 έως 2η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων).

Στις 21 Ιουνίου 2018, η Αφροδίτη από τον Λέοντα, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο, και είναι μέρες που πρέπει να χαλιναγωγήσεις πάθη, δεν μπορείς να εκφράζεσαι με απόλυτο τρόπο, να αποφύγεις πιθανές σκηνές ζηλοτυπίας, και εφόσον αμφιβολίες θα βγουν στην επιφάνεια πρόσεχε τι λες και πως εκφράζεσαι. Έντονη εξωσυζυγική δραστηριότητα (επηρεάζονται κυρίως Λέοντες, Υδροχόοι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην κρίσιμη μοίρα 9η).

Τέλος, στις 25 Ιουνίου 2018, η Αφροδίτη συναντά σε τετράγωνο, τον φαινομενικά ανάδρομο Δία που είναι στον Σκορπιό, και μέσα από συγκρούσεις ή ακόμα υπόγειες κινήσεις από πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου, μπορείς να βοηθηθείς σε επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Η τύχη σε ευνοεί αυτό το διάστημα, ωστόσο δεν πρέπει να υπερβάλλεις, καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο. (επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα).

Κριός
Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει εύνοια σε ερωτικές σχέσεις , επαφές με παιδιά ή άτομα νεώτερης ηλικίας και μπορείς να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό, καθώς έχεις τη διάθεση να φανείς και να ρισκάρεις βασιζόμενος στα ταλέντα και στις ικανότητες σου. Μέρες ευχάριστες.

Ταύρος
Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει εύνοια σε οικογενειακά ζητήματα, εκμετάλλευση ακινήτων, πιθανόν να λάβεις κάποιο έξτρα οικονομικό βοήθημα και ψυχολογικά θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα. Βελτιώνεται το κλίμα μέσα στην οικογένεια και έρχεσαι πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει εύνοια, σε θέματα συμβολαίων, εγγράφων, βρες χρόνο να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις, σπουδές και εμπορικές συναλλαγές. Καλύτερη , πιο ευχάριστη καθημερινότητα και νέες συμφωνίες θα κλείσουν, όπου και θα πάρεις μεγάλη ανακούφιση.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει εύνοια στα οικονομικά σου ζητήματα, έξτρα χρήματα προκύπτουν από μια νέα πηγή εσόδων, θα νιώσεις καλύτερα και λιγότερο αγχωμένος, και όλα αυτά σε βοηθούν να αποκτήσεις ξανά την αυτοπεποίθηση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Λέων
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου , φέρνει εύνοια και τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σαφώς μπορεί να περνάς μια ευχάριστη περίοδο, με λιγότερες εντάσεις και η αισθηματική σου ζωή συνεχώς θα βελτιώνεται. Νέες ερωτικές γνωριμίες και χρόνος να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου.

Παρθένος
Η Αφροδίτη στο Λέοντα φέρνει εύνοια σε ψυχολογικό επίπεδο, απομακρύνονται πιθανές αρνητικές σκέψεις αλλά και σε πρακτικό επίπεδο, είσαι σαφώς πολύ καλύτερα. Λιγότερος ανταγωνισμός και στη δουλειά, μόνο προσοχή σε κρυφές σχέσεις.

Ζυγός
Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει εύνοια σε φιλικές σχέσεις, θα ανέβει η δημοτικότητα σου και θα βελτιώσεις δημόσιες σχέσεις. Έντονη κοινωνικότητα και μπορείς να ολοκληρώσεις εύκολα τώρα ένα όνειρο ζωής, να εκπληρώσεις σχέδια , θα νιώσεις αρκετά τυχερός και θα έχεις επιτυχία.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί θέματα επαγγελματικά, αποκτάς κοινωνικό κύρος και πιθανόν να λάβεις μια νέα θέση που θα σε ικανοποιήσει ηθικά και υλικά. Γνωριμίες με πρόσωπα εξουσίας , ευνοούνται και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου. Τύχη.

Τοξότης
Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί θέματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές, επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και νομικά ζητήματα. Εάν ζεις μια περίοδος επαγγελματικής ή προσωπικής ανασφάλειας, θα δεις δια μαγείας να λύνονται όλα τα προβλήματα σου και θα νιώσεις ικανοποίηση και απελευθέρωση.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί περιουσιακά ζητήματα, κυρίως την κοινή περιουσία σου και πιθανόν να λάβεις οικονομικά δώρα που θα σε απαλλάξουν από το άγχος και την ανασφάλεια. Ευκολία σε διαπραγματεύσεις και προτάσεις για ερωτικές συναντήσεις.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στον Λέοντα και απέναντι σου ευνοεί θέματα συνεργασιών, σχέσεων, εξομαλύνονται οι αντιθέσεις, μπορείς να τα βρεις με τους γύρω σας, αρκεί βέβαια να γίνεις πιο διαλλακτικός και να ήρεμος. Ρομαντισμός, επισημοποίηση σχέσεων.

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί εργασιακές σχέσεις, βελτίωση συναδελφικών σχέσεων, πιθανόν να είσαι και σε άδεια, οπότε θα ξεκουραστείς, κάνοντας πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε ευχαριστούν. Ασχολήσου με το κατοικίδιο σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε