Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:25 Δημιουργία 24/02/20, 13:23

ΚΡΙΟΣ: Θα καλυτερέψουν οι σχέσεις σας σε όλους τους τομείς και ίσως να διανύσετε την καλύτερη φάση της ζωής σας με σημαντικά γεγονότα και να συνειδητοποιήσετε και πάλι την αξία και τη σημασία της ίδιας της ζωής, όπως και την αναγκαιότητα της παρουσίας των άλλων κοντά σας. Η επιθυμία να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους, θα είναι έντονη. Βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που θέλετε και αγαπάτε και να σας δείξει πιο καθαρά τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες που έχετε, ώστε να ξέρετε με ποιον τρόπο θα προχωρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και συνειδητά ή ασυνείδητα, θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους. Οι καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, αλλά και αυτές που ήδη έχετε θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς που θα είναι για το δικό σας συμφέρον. Δείξτε ανταπόκριση στα καλέσματα και στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν φίλοι, γνωστοί ή αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μη χάσετε καμία ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεγάλη άνοδο στην κοινωνική σας ζωή, θα είναι το δώρο της βδομάδας για τους περισσότερους από εσάς. Όσοι είστε αδέσμευτοι, αρπάξτε τις ευκαιρίες και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Επειδή το πάθος και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες φαίνεται να κυριεύουν τις επιλογές σας, φροντίστε να μη φερθείτε εγωκεντρικά. Τα φλερτ και τα ερωτικά καλέσματα θα παίξουν βασικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς η παρουσία σας θα έλκει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Εκμεταλλευτείτε το προβάλλοντας όσο μπορείτε και με κάθε τρόπο τη γοητεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια χαρά θα τα καταφέρετε και αυτό το μήνα, αφού δε θα υπάρχει κάτι σημαντικό να ανατρέψει τα σχέδιά σας ή να σας χαλάσει την ψυχολογία. Απεναντίας, όλα θα φαίνονται να δουλεύουν για εσάς και για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν τις τελευταίες ημέρες του μήνα, τολμήστε να βρείτε μια άκρη στις σημαντικές συνομιλίες σας αλλά και στις πιο δύσκολες συνεργασίες σας. Λύστε διεξοδικά θέματα που εκκρεμούν πάνω στη σχέση σας, αλλά από την άλλη δε θα σας αφήσει ανικανοποίητους στο θέμα του έρωτα.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και δυναμισμό, για να προχωρήσετε με σίγουρα και θετικά βήματα. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία τα όποια εμπόδια και δυσκολίες βρεθούν στο δρόμο σας και για να ανακάμψετε οικονομικά. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σχέση και να δώσετε και πάλι την πρώτη θέση στο ρομαντισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύεται η τάση σας για καινούριες γνωριμίες και θα την πολλαπλασιάζει. Οι καθημερινές σας υποθέσεις θα προωθούνται, ενώ οι προσφορές που θα προκύψουν θα είναι αρκετές. Θα έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, για να μην ανακόψετε την ανοδική σας πορεία. Προβείτε στις απαραίτητες συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, όμως, μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί αυτό θα σας βλάψει. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε εντάσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη με τους συνεργάτες σας ή με άτομα κύρους.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, καθώς θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδιά σας. Οι εξωτερικές δυνάμεις μπορεί να παίξουν ανατρεπτικό ρόλο, αλλά θα είναι αρκετά περιορισμένες, ώστε αν σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο για μια σχέση που δεν προχώρησε, να μπορέσετε να δοκιμάσετε ξανά ή να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας. Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική και ευνοϊκή σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας, αφού θα σας προσφέρει τέλεια επικοινωνία αλλά ευκαιρίες καινούριων γνωριμιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η βδομάδα θα σας βοηθήσει με μεγαλύτερη σαφήνεια να διακρίνετε τι ακριβώς αγαπάτε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε ή να το διατηρήσετε. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε επίσημες και πιο ουσιαστικές αποφάσεις, έστω και αν θα αφορά τη συναισθηματική σας ζωή ή ένα γάμο. Το πλανητικό σκηνικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης, αφήνοντάς σας να αποτολμήσετε πιο μεγάλα βήματα, που θα βάλουν τις βάσεις για να δημιουργηθούν καλύτερες σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι καλές προϋποθέσεις για πρόοδο που θα δημιουργηθούν ακόμα και στις αντιξοότητες, θα κρατούν την ψυχολογία σας σε τέλεια φόρμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να χάσετε κάποια κιλά, επιχειρήστε το τώρα που θα σας είναι πιο εύκολο, καθώς το έντονο στρες και το άγχος που κουβαλούσατε, θα είναι αισθητά μειωμένο. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας ξεκινώντας από τη βελτίωση της εμφάνισής σας και απολαύστε τη βδομάδα συντροφιά με άτομα που συμπαθείτε και δε σας ψυχοπλακώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επανεξετάστε τη θύμηση που μπορεί να έχετε για ένα πρόσωπο το οποίο μπήκε και βγήκε επεισοδιακά από τη ζωή σας. Δώστε στον εαυτό σας τη σημασία που πρέπει, για να μην αρχίσει να διαμαρτύρεται ψυχικά, πνευματικά ή σωματικά. Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες, γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί σε καινούριες ιδέες, προτάσεις και ενδεχόμενα. Δουλέψτε μεθοδικά και με παρατηρητικότητα για να αξιοποιήσετε και να ταξινομήσετε κατάλληλα τις μεγάλες, αλλά και τις πιο μικρές. Βάλτε στόχους χωρίς να διαμαρτύρεστε για το χρόνο που χάσατε και καταστρώστε σχέδια για να ριχθείτε στη μάχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακαλύψτε τις ελλείψεις του οργανισμού σας και γιατρέψτε τις στις περιπτώσεις που κρίνετε απαραίτητο. Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας και αλλάξετε την εμφάνισή σας, έχοντας την αίσθηση του μέτρου. Μικρές αλλαγές που δεν πρόκειται να σας ζημιώσουν οικονομικά, μπορούν να ανεβάσουν στα ύψη την ψυχολογία σας και να σας χαρίσουν ομορφότερες μέρες. Έρχονται καινούριες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σας, γι’ αυτό κάντε τις κατάλληλες συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε και να κατασταλάξετε.

ΙΧΘΥΣ: Προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα και αναδιοργανώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, μια που οι εκκαθαρίσεις θεωρούνται επιβεβλημένες για να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο άνετα και πιο σίγουρα. Η άμεση προτεραιότητα σας είναι οι σχέσεις σας και ιδιαίτερα οι συναισθηματικές. Όμως, είναι προτιμότερο ακόμα και αν κάποιες στιγμές πιέζεστε, να μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ο σύντροφός σας έχει ανάγκη να του δείξετε έμπρακτα τι νιώθετε για αυτόν, αφού με το να ασχολείστε συνέχεια με τα επαγγελματικά σας θέματα, τον κάνει να εισπράττει ότι αδιαφορείτε για αυτόν.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε