Δίας Εξάγωνο με Ποσειδώνα 20/2 : Τύχη για να πραγματοποιήσουμε όνειρα!

Δίας Εξάγωνο με Ποσειδώνα 20/2 : Τύχη για να πραγματοποιήσουμε όνειρα!

ΖΩΔΙΑ UPD 15:17 Δημιουργία 19/02/20, 15:15

TAGS

ΚΡΙΟΣ: Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον τομέα της καριέρας , αφού η τύχη θα σου φέρει και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και πολλούς ή επαίνους για μία σου επαγγελματική επιτυχία! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ!

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις ξανά την αισιοδοξία σου!


ΔΙΔΥΜΟΣ
: Η τύχη είναι με το μέρος σου σε θέματα οικονομικά αλλά και ερωτικά! Μπορείς τώρα με ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες. Επιπλέον σε χαρακτηρίζει πάθος και γοητεία, αλλά και ικανότητα να πραγματοποιήσεις επιθυμίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ορισμένες σοβαρές αποφάσεις στην συντροφική ζωή βελτιώνουν κατά πολύ αυτόν τον τομέα. Ανανέωση για τους δεσμευμένους, νέες σημαντικές γνωριμίες για τους ελεύθερους!

ΛΕΩΝ: Επιτυχία και εύνοια να περιμένεις στην εργασία σου, αφού θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου! Ομορφαίνεις και λάμπεις!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
: Καλοπέραση, απολαύσεις στο έπακρο, έρωτας, δημιουργία και άπειρη διασκέδαση, μπορείς να απολαύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι στα σκαριά!

ΖΥΓΟΣ: Υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Ιδανική εποχή για συμβίωση, δημιουργία οικογένειας ή και την επιδίωξη μίας ερωτικής επανασύνδεσης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Θα έχεις ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες. Μία καθησυχαστική είδηση έρχεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τύχη στα οικονομικά σου, αλλά και αυξημένη αυτοπεποίθηση, θα έχεις αυτές τις μέρες. Ο αισθηματικός τομέας σταθεροποιείται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και κάνε επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
: Κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου και απόλαυσε την μαγεία ενός κρυφού έρωτα!


ΙΧΘΥΣ
: Έρχονται θετικά γεγονότα και καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα στα όνειρα και σχέδια σου. Νέες φιλίες που ήρθαν για να μείνουν και φιλικές επανασυνδέσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε