22/01/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

22/01/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:28 Δημιουργία 22/01/20, 10:26

ΚΡΙΟΣ: Να είστε προσεκτικοί σε συνεργασίες που θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον οικονομικό σας τομέα. Διευθετήστε προσεκτικά τις υποχρεώσεις σας και μη δείξετε επιπολαιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι και ότι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας με οικογένεια. Οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται και η καλή δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν είστε έτοιμοι ακόμα να πείτε την αλήθεια προσπαθήστε να ελιχθείτε. Να είστε έτοιμοι για κάθε αντίδραση αφού είστε αποφασισμένοι να πείτε τη γνώμη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι περισσότερες πόρτες θα είναι κλειστές γι’ αυτό αποφύγετε να ζητήσετε χάρες. Πείτε όχι σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που θα βασίζονται σε εκτιμήσεις άλλων.

ΛΕΩΝ: Για να μη χάσετε αυτά που έχετε κρατήστε χαμηλό προφίλ και συμβιβαστείτε με άτομα που εκτιμάτε. Αναλάβετε τα ηνία στα εργασιακά σας θέματα για να μη σας εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκτονώστε την ένταση που κρύβετε μέσα σας κάνοντας ένα σπορ και όχι καυγαδίζοντας. Πάρτε ότι σας ανήκει από τα αναπάντεχα κέρδη που θα σας έρθουν και τίποτα παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ: Σταματήστε να αγχώνεστε τόσο πολύ για οικονομικά θέματα και θα βρείτε σύντομα λύσεις. Για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε πρέπει πρώτα να ορίσετε με ακρίβεια τι είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις θα σας φτιάξουν το κέφι. Αφήνοντας τον εαυτό σας εκτεθειμένο θα πέσετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να ξαφνιάσουν τα οικεία σας άτομα, γιατί οι ανάγκες σας είναι απαραίτητο να καλυφθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξέρετε καλά πως αν θέλετε να πετύχετε κάτι θα το καταφέρετε αρκεί να το πιστεύετε. Μη νιώθετε ότι όλα τείνουν σε προβλήματα γιατί η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να σας οδηγήσουν στη δική σας εξέλιξη. Εντοπίστε τις ελλείψεις σας και βάλτε σε μια τάξη τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ: Μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε αν όσα σας έχουν συμβεί μέχρι τώρα και δε σας άρεσαν σας έγιναν μαθήματα, ώστε να μην τα επαναλάβετε.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε