12/12/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

12/12/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:29 Δημιουργία 12/12/19, 10:27

ΚΡΙΟΣ: Αρκετοί από εσάς ίσως μπείτε στο δίλημμα να αλλάξετε ουσιαστικά επαγγελματικό αντικείμενο. Μη βιαστείτε να το πράξετε. Κρατήστε το σαν ιδέα μέσα στο μυαλό σας και επεξεργαστείτε το αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προετοιμασμένοι για συμφωνίες και να εξετάσετε την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα. Η βελτίωση των οικονομικών σας θα έχει άμεση σχέση με τις διασυνδέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαφές σας με τα κατάλληλα πρόσωπα θα αυξήσουν τις προϋποθέσεις να κάνετε συναλλαγές που θα σας ικανοποιούν οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μετάβαση στην αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε θα γίνει ομαλά. Μη φοβηθείτε να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα και να βάλετε τις βάσεις σε αυτά που θα σας προσφέρουν ένα καινούριο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Θα έρθουν έσοδα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παρασυρθείτε σε σπατάλες, αφού θα έχετε παράλληλα να καλύψετε και παλιές εκκρεμότητες, οπότε θα είναι μία ή άλλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις, γιατί θα δυσκολευτείτε να έχετε τον έλεγχο. Έστω και την τελευταία στιγμή η τύχη θα σας χαμογελά και θα σας σώζει.

ΖΥΓΟΣ: Γεφυρώστε ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί σε σχέσεις που θεωρείτε σημαντικές για να προχωρήσετε και να φτάσετε σε έναν πολύ σημαντικό σας στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κούραση που υπεστήκατε τον τελευταίο καιρό σίγουρα έχει φανεί στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ναι μεν η τύχη είναι πάντα στο πλευρό σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να επαναπαύεστε και να βασίζεστε πάντα σε αυτή, ειδική όταν θέλετε να πετύχετε μια θετική έκβαση στις υποθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φαίνεται ότι έχετε αρχίσει να προβληματίζεστε έντονα για μια σοβαρή σας σχέση, καθώς έχετε αρχίσει να δελεάζεστε από τα καινούρια πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλλετε να βάλετε ορισμένους περιορισμούς στον εαυτό σας και στη συμπεριφορά σας, πριν διαλύσετε ότι με τόσο κόπο έχετε χτίσει πάνω στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε χρόνο να σκεφτείτε και να κατανοήσετε πλήρως τι σας συμβαίνει. Δεχτείτε κάποια νέα δεδομένα στην ζωή σας και ακολουθήσετε κανόνες.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε