Τι λένε τα άστρα για το Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για το Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου

ΖΩΔΙΑ UPD 14:41 Δημιουργία 23/11/19, 14:40

ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε σε ότι είναι άκρως απαραίτητο να γίνει και λειτουργήστε με ορθή κρίση, για να αποφύγετε να προκαλέσετε δυσάρεστες καταστάσεις με τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναζητήστε νέα ερεθίσματα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Αν έχετε κατά νου να αγοράσετε κάτι, κάντε πρώτα μια έρευνα αγοράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τις σκέψεις σας σε άτομα με τα οποία σας ενώνει ο σεβασμός. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε για την επαγγελματική σας άνοδο και μην αφήσετε τίποτα στη μέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε δοκιμάσει διάφορα στη ζωή σας και λίγα είναι αυτά που μπορούν πλέον να σας εντυπωσιάζουν. Οργανώστε τα οικονομικά σας για να μην ξεφύγουν από τον έλεγχό σας.

ΛΕΩΝ: Αν θέλετε να μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε, μην παρασυρθείτε από την παρέα. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τηρήστε τον προϋπολογισμό που έχετε φτιάξει και δε θα το μετανιώσετε στο μέλλον. Γεφυρώστε το χάσμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπα που ήταν κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα απαιτήσουν τη διάθεση του προσωπικού σας χρόνου. Ότι προβλήματα και αν προκύψουν με το ταίρι σας, θα είναι αντιμετωπίσιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αφοσίωση στις φιλοδοξίες δε σας αφήνει να χαρείτε τις πιο προσωπικές σας στιγμές. Σε ότι κι αν κάνετε βάλτε τα δυνατά σας και μην προδικάζετε το αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιδιώξτε μια πιο άμεση επικοινωνία με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να σας καταλάβουν. Επιλέξτε να βάλετε δίπλα σας άτομα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αρχίσετε να περνάτε πιο όμορφα αν περιορίσετε τα νεύρα σας. Μην προβείτε σε ξεκινήματα αν ακόμα δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα σας δώσουν ιδέες. Πριν επενδύσετε τα χρήματά σας συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα.

ΙΧΘΥΣ: Χάνετε το χρόνο σας χωρίς λόγο, ψάχνοντας για απαντήσεις που δεν υπάρχουν. Υιοθετήστε πιο μοντέρνες ιδέες, γιατί οι παλιές δεν ταιριάζουν στο νέο προφίλ σας.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε