Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:22 Δημιουργία 17/09/19, 14:20

ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε διάφορες διασυνδέσεις και με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, για να έχετε συμμάχους στην προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και στην επίτευξη των στόχων σας. Τον τελευταίο καιρό έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε. Σας λείπει η ηρεμία και προκειμένου να χαλαρώσετε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Κάντε το αφού το έχετε ανάγκη, αλλά επειδή όλα έχουν όρια μην ξεχάσετε να επανέρθετε στην ενεργό δράση. Οι επαφές και οι γνωριμίες που θα κάνετε, θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες τόσο για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων όσο και για την μελλοντική σας πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Άφθονες θα είναι οι ευκαιρίες που θα έχετε για να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά μη φανταστείτε πως όλες θα είναι πραγματικές. Διαχωρίστε τις αληθινές από τις ουτοπικές για να μην υπάρχουν απογοητεύσεις. Κρατήστε μια ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί παρόλο που το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο αρκετές από τις σχέσεις σας θα δοκιμαστούν. Διασκεδάστε αφήνοντας στην άκρη καυτές συζητήσεις που θα ξεσηκώνουν εντάσεις. Μάθετε να είστε πιο δυνατοί μέσα σε μία σχέση και μη σας πιάνει πανικός όταν δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος σε μία σχέση γιατί πρέπει να θυμάστε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, οπότε δεν μπορείτε να κατηγορείτε μονίμως το σύντροφό σας ότι σας παραμελεί και να απαιτείται να απολογείται. Αποχωριστείτε για λίγο το ρόλο του πρωταγωνιστή και αφήστε το έτερόν σας ήμισυ να πάρει πρωτοβουλίες. Αφήστε να βγει προς τα έξω η γενναιοδωρία, ο ρεαλισμός και η απέχθειά σας σε διφορούμενες καταστάσεις. Είναι στοιχεία που θα εκτιμήσει στο χαρακτήρα σας και θα τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά σας. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και αποδείξτε ότι ανάμεσα στον έρωτα και στο καθήκον δεν επιλέγετε το τελευταίο. Αφήστε τα πραγματικά σας αισθήματα να φανούν για να καταλάβει την ειλικρίνειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να δείτε τη σχέση σας με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ξεκαθαρίζοντας σας μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, ώστε να δώσετε στον εαυτό σας το χρόνο να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων. σε στιγμές που ο σύντροφός σας, σας αμφισβητεί, υιοθετήστε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την ένταση και θα κάνει το έτερόν σας ήμισυ να καταλάβει ότι προσπαθείτε να διαλύσετε τις δυσαρμονίες που υπάρχουν στη σχέση σας. Βασική αρχή στην κοινή σας ζωή πρέπει να είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και να ζείτε το κάθε λεπτό μαζί ολοκληρωτικά. Μόλις ισχυροποιηθεί η σχέση σας, δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματα του συντρόφου σας.

ΛΕΩΝ: Αποσυρθείτε αθόρυβα σε μια συζήτηση που δε σας αρέσει, χωρίς καυγάδες. Θα έχετε αρκετά έντονο αυτό το μήνα το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αυξάνονται αυξάνει αισθητά ευαισθησίες και εσωστρέφεια, αλλά και τάση να αποφύγετε να αποδεχτείτε τις ανάγκες της καθημερινότητας. Όμως, οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την ενισχύσετε και να την εμπλουτίσετε με Φαντασία έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προγραμματίστε περισσότερο την καθημερινότητά σας για να έχετε πιο σαφή αποτελέσματα. Έρχονται καινούριες ανάγκες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο, αλλάζοντας πολλά στην καθημερινότητά σας τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στον προσωπικό σας. Οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα κληθείτε να ανταποκριθείτε άμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις που θα δοκιμάζουν ακόμα και τα νεύρα σας. Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας και μην προβείτε σε απερισκεψίες που θα σας οδηγήσουν στα άκρα και θα χαλάσουν συνεργασίες χρόνων. Όσο ζείτε σε μια κατάσταση μπερδέματος ή ακαταστασίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις δε θα ξέρετε μέχρι που μπορείτε να προχωρήσετε ή να οπισθοχωρήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να αναζητήσετε κάτι που θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε με τα οικεία σας πρόσωπα τις βαθύτερες αλήθειες ή τις ανησυχίες σας. Για να σας καταλάβουν και να σας προσεγγίσουν από την πλευρά τους πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο και να μη λειτουργείτε μονόπλευρα. Θα πάρετε πολλά μηνύματα που θα αφορούν την επικοινωνία σας με τους άλλους με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις και αλλαγές τις οποίες θα αρχίσετε να βιώνετε είτε ως επιδράσεις των γενικών εξελίξεων, είτε ως συμπτώσεις. Βέβαια, δε θα λείψει και η εισβολή από τρίτα πρόσωπα στη ζωή σας. Θα ήταν σωστότερο να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συναισθηματική σας ζωή και την κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε αλήθειες και μπείτε στον κόπο να τις εξερευνήσετε. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον οργανισμό σας, πριν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Θα χρειαστεί στη συνέχεια μεγάλη αντοχή σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που δε θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε. Εκμεταλλευτείτε το μήνα που θα διανύσετε για να αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε το στυλ και την εμφάνισή σας, τολμώντας κάτι πιο μοντέρνο χωρίς ωστόσο να υποπέσετε σε υπερβολές. Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που έχετε κατά νου και τις θεωρείται παρακινδυνευμένες, θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν είναι τόσο επικίνδυνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τις οικονομικές σας διεκδικήσεις και αποφύγετε βιασύνες που θα σας οδηγήσουν σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον των εργασιακών σας θεμάτων και δείτε ποια σημεία είναι αυτά που πρέπει να αλλάξετε και ποια αυτά που πρέπει να διορθώσετε. Επανατοποθετήστε τις προτεραιότητές σας για να καλύψετε περισσότερες από τις ανάγκες σας. Παρόλο που κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα σας βοηθήσει στον οικονομικό σας τομέα. Έχετε αδυναμία στο χρήμα, όμως, έχετε παράλληλα και τύχη που δε σας λείπει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρόλο που δε θα λείψουν οι καθυστερήσεις που θα πλήξουν τον προϋπολογισμό σας, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε έσοδα για το μέλλον αλλά και να απαλλαγείτε από χρόνια χρέη. Εννοείται πως μπορείτε να αποφύγετε ένα χωρισμό που δε θέλετε να απέλθει, αρκεί να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις και να μην παίξετε ούτε στο ελάχιστο με τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Αφήστε του χώρο και κεντρίστε του το ενδιαφέρον. Επιβεβαιώστε για άλλη μια φορά την αγάπη σας και δώστε υποσχέσεις για το μέλλον που θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Συνδυάστε την εξυπνάδα με το χιούμορ σας για να μην κάνετε βαρύ το κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αιτίες που μαλώνετε με το σύντροφό σας μπορεί να είναι εντελώς ανύπαρκτες, αλλά έχετε έναν μοναδικό τρόπο να τις προβάλετε και να γίνεστε πειστικοί ότι υπάρχουν και είναι έντονες. Η συμπεριφορά σας αυτή δημιουργεί μια ένταση στο ταίρι σας που τον κάνει να αμφιβάλλει για πολλά και κλονίζει τα πιστεύω του. Κάντε μια συζήτηση σοβαρή μαζί του που να του τραβήξετε την προσοχή και τελειώστε την. Μην εξαφανιστείτε αφήνοντάς την στη μέση. Είναι έτοιμος να σας δείξει την τρυφερότητά του και να σας τη χαρίσει απλόχερα. Εξάλλου, ότι και να κάνετε πάντα σας συγχωρεί και δε σας χαλάει χατίρι. Αποβάλετε λοιπόν τάσεις επιθετικότητας και αφήστε τα «δράματα» για το θέατρο.

ΙΧΘΥΣ: Αναγνωρίστε στο ταίρι σας τις προσπάθειες που έχει κάνει για να φανεί αντάξιός σας και επιβραβεύστε τον. Σεβαστείτε τους δικούς του καθημερινούς ρυθμούς κι δείξτε λεπτότητα όταν δεν περνάει από το χέρι του να αλλάξει το πρόγραμμά του. Από εσάς εξαρτάται το να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ήρεμο και αρμονικό. Αποφύγετε να ασκήσετε κριτική στην κριτική που θα σας κάνει, γιατί αυτή την περίοδο επιβάλλετε να δείξετε σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό του. Εντυπωσιάστε το σύντροφό σας με απρόσμενους τρόπους και αφήστε στην άκρη ζήλιες που χαλούν το όμορφο κλίμα της σχέσης σας. Αφήστε το παρελθόν να πάει εκεί που ανήκει για να μη γίνετε δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.

Πηγή: oroskopos.gr
Αν σου άρεσε κάνε