Αντίθεση Αφροδίτης με Ποσειδώνα 4/9: Ο Έρωτας απογοητεύει τα Ζώδια

Αντίθεση Αφροδίτης με Ποσειδώνα 4/9: Ο Έρωτας απογοητεύει τα Ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 16:59 Δημιουργία 03/09/19, 16:57

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζουν όψη Αντίθεσης…

Οι ερωτικές, αλλά και οι οικονομικές μας υποθέσεις, είναι γεμάτες αμφιβολίες, αβεβαιότητα, θολό τοπίο, απάτες, αυταπάτες, ερωτηματικά και απογοητεύσεις!

Κάποιοι χειρισμοί μας, λόγω λανθασμένων προσδοκιών, θα μας φέρουν και σε οικονομικό αδιέξοδο, αλλά και σε ερωτική απογοήτευση!

Αντιμετωπίζουμε λοιπόν, κάθε σχέση, κάθε κατάσταση, κάθε πρόσωπο και κάθε υπόσχεση ή στόχο, με σύνεση, εντιμότητα και λογική!

Επηρεάζονται περισσότερο οι Μεταβλητοί του ζωδιακού και ιδιαίτερα όσοι έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο στο 2ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν αναποδιές στη καθημερινότητα και στην εργασία σου, λόγω δικών σου λαθών, επειδή θεωρούσες κάποια πράγματα δεδομένα! Μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Οφείλεις να σταματήσεις τις εξιδανικεύσεις στον ερωτικό τομέα και να μείνεις προσγειωμένος, διότι πολλές από τις ερωτικές σου προσδοκίες είναι απατηλές!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θες να επιστρέψεις σε ένα παρελθόν που σε πληγώνει, γιατί έχεις αρκετές ακόμα απατηλές ελπίδες και τελικά θα πληγωθείς. Απογοητεύσεις θα υπάρξουν και σε σπίτι ή οικογένεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχονται αποκαλύψεις για κάποια ψέματα και μυστικά, που δεν είχες φροντίσει να διαφυλάξεις. Μην εμπιστεύεσαι τον καθένα και απέφυγε κουτσομπολιά και ανούσιες μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Απέφυγε ψευδαισθήσεις όσον αφορά την σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής γιατί δεν είναι όλα έτσι όπως νομίζεις. Απέφυγε ανούσια έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνειδητοποιείς πως μέχρι τώρα εξιδανίκευες πρόσωπα, σχέσεις και καταστάσεις. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα κανέναν και φρόντισε και εσύ να είσαι έντιμος!

ΖΥΓΟΣ

Απέφυγε αδικαιολόγητες κρίσεις θλίψης και μελαγχολίας, αλλά και κρυφές ή απαγορευμένες δραστηριότητες σε κάθε τομέα και κυρίως στα ερωτικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είσαι προετοιμασμένος στον φιλικό τομέα, αλλά και σε νέες γνωριμίες, για κάποιες απογοητεύσεις, αφού μάλλον είχες υψηλούς στόχους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είχες βάλει υπερβολικά υψηλούς και κυρίως απατηλούς επαγγελματικούς στόχους και τώρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που περιμένεις! Μείνε έντιμος και μείνε μακριά από συμφωνίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπεραισιοδοξία σου, σε θέματα που σχετίζονται με μετακινήσεις, ταξίδια, εξωτερικό και κοινωνικές επαφές, θα φέρει απότομη προσγείωση και απογοήτευση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μάλλον είχες υπερβολικές απαιτήσεις από έρωτα και χρήμα και τώρα θα προσγειωθείς απότομα!

ΙΧΘΥΣ

Η συντροφική σου ζωή, θα γκρεμίσει κάποια όνειρα σου, αν δεν τα είχες χτίσει κάποιες σχέσεις σε γερές βάσεις. Μην πιστεύεις τα πάντα από το άτομο της καρδιάς σου, αλλά παρέμεινε και εσύ έντιμος.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε