Αστρολογικές προβλέψεις για την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

ΖΩΔΙΑ UPD 10:49 Δημιουργία 02/09/19, 10:48

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, εγκαινιάζει ένα καινούριο διάστημα για τον τομέα της εργασίας. Ο πλανητικός συνωστισμός στο ζώδιο αυτό, που απαρτίζεται από τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη και η συμμετοχή του Ήλιου, κάνει τον φετινό Σεπτέμβρη έντονο για τους περισσότερους, καθώς όλοι οι τομείς της ζωής απαιτούν μια σοβαρή ανακατάταξη. Το άγχος και η νευρικότητα αυτών των ημερών πρέπει να ξεπεραστεί, γιατί μπορεί να γίνει αφορμή λαθών.

Ταύρος

Αρκετά συμπαθητική η ατμόσφαιρα στο σπίτι και για μερικούς δεν αποκλείεται να γίνει συμπαθητική με το ζόρι, καθώς θα αποφασίσετε να αλλάξετε περιβάλλον και να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας λυτρώσουν από εξαρτήσεις ή καταπιεστικές δεσμεύσεις. Φροντίστε καλύτερα δημιουργικές δραστηριότητες και σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Δίδυμοι

Κίνηση, συζητήσεις, καινούριες ιδέες είναι ότι θα σας απασχολήσει στο ξεκίνημα του φετινού Σεπτεμβρίου. Η συνεύρεση Ερμή Αφροδίτη και Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, αυξάνει την ποικιλία των ενδιαφερόντων σας. Μην ξοδεύετε την δραστηριότητά σας σε άσκοπες μετακινήσεις και αναζητήστε ανθρώπους που θα μπορούσαν με τη συμβολή τους να σας βοηθήσουν είτε στην πρόοδό σας, είτε στη λύση πρακτικών σας προβλημάτων. Ο άξονας της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής αναταράσσεται. Μην υποτιμάτε τα μηνύματα που θα σας δοθούν.

Καρκίνος

Ο μήνας αυτός στο ξεκίνημά του φέρνει πολλά καλά αλλά και δύσκολα και απαιτεί αρκετή ευελιξία εκ μέρους σας για να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν. Ο πιο ευνοούμενος τομέας είναι η επικοινωνία και οι συναλλαγές. Βάλτε ένα φρένο στα έξοδα και αλλάξτε τακτική στη διαχείριση του χρήματος, αλλά και του χρόνου, προκειμένου να ενισχύσετε τομείς που έχουν περάσει στην αφάνεια.

Λέων

Η σύνοδος του Ήλιου με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου, εστιάζει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την οικονομική και την αισθηματική σας ασφάλεια. Η συμπεριφορά σας πρέπει να γίνει περισσότερο πρακτική και ρεαλιστική. Στην πορεία αυτού του μήνα θα αλλάξουν προτεραιότητες και θα δημιουργηθούν καινούριες ανάγκες που δεν πρέπει να τις αφήσετε ακάλυπτες. Τυχόν λάθη στα οικονομικά θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες και γι αυτό αποφύγετέ τα.

Παρθένος

Σημαντικός αλλά και άλλο τόσο κουραστικός, εξελίσσεται ο Σεπτέμβριος για τους περισσότερους από εσάς. Η ευθυγράμμιση Ήλιου, Ερμή, Αφροδίτης και Άρη στο ζώδιό σας, σας υποχρεώνει να ασχοληθείτε ταυτόχρονα με όλους τους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Καινούριοι κύκλοι δραστηριοτήτων ξεκινούν, ενώ συμπτώσεις και αποφάσεις, αλλάζουν το κλίμα στην αισθηματική σας ζωή. Μην είστε αναποφάσιστοι και σχολαστικοί! Πάρτε καινούριες θέσεις στις εξελίξεις που επιταχύνονται.

Ζυγός

Βρίσκεστε ακόμα σε υπερένταση, αλλά με λίγη προσπάθεια θα ηρεμήσετε και μαζί με εσάς και όλοι εκείνοι που είναι το αντικείμενο της δραστηριότητάς σας. Η συνάθροιση πλανητών στην Παρθένο, τροφοδοτεί την απαισιοδοξία και κάποια παράπονα που θα εκφράσετε για τρίτους. Η ψυχολογική σας διάθεση θέλει μεγαλύτερη υποστήριξη και οι πρακτικές σας ανάγκες, καμία αργοπορία για την κάλυψή τους. Μην επιμένετε να έχετε το επάνω χέρι στα ερωτικά σας και δεν είναι λάθος να κάνετε έναν πρόσκαιρο συμβιβασμό.

Σκορπιός

Ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας μήνας λίγο δύσκολος, ή πιεστικός. Όσοι δεν έχετε επωφεληθεί από τις ευκαιρίες για αλλαγές του καλοκαιριού, ήρθε η ώρα να τις πραγματοποιήσετε. Βέβαια δεν φημίζεστε άδικα σαν το πιο πεισματάρικο ζώδιο! Έχοντας πει κάποτε όχι, εξακολουθείτε να το υποστηρίζετε και μένετε εξαρτημένοι από ανθρώπους που δεν σας υποστηρίζουν, ή πλέον, δεν τους αφοράτε. Ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους σας και με την διαδικασία της πραγματοποίησης ενός ξεχασμένου σχεδίου.

Τοξότης

Κουραστικός προβλέπεται και αυτός ο μήνας. Ευτυχώς όμως που δεν θα σας λείψει η διάθεση να εργαστείτε για σκοπούς που έχετε, αλλά και να αγωνιστείτε ενάντια στις δυσκολίες οι οποίες, χωρίς να είναι μεγάλες, ξεφυτρώνουν από παντού. Ο ιδεαλισμός σας σας δίνει αισιοδοξία και ο πλανητικός συνωστισμός στην Παρθένο, την φρόνηση και την πρακτικότητα για να αξιοποιήσετε, τον χρόνο, τους ανθρώπους και τις ιδέες σας. Οργανώστε καλύτερα τα ενδιαφέροντά σας και υπερασπιστείτε τις απαιτήσεις τις καριέρας σας.

Αιγόκερως

Ο συνωστισμός των πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου, Άρη, Ερμή, Αφροδίτη και Ήλιου, αλλάζει τα προγράμματα της καθημερινότητάς σας, σας υποχρεώνει να βάλλετε καινούριους στόχους, να επανεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, αλλά και να αναθεωρήσετε σκέψεις και συνήθειες, για να αποφύγετε κινδύνους και δυσάρεστες συνέπειες. Ο συντηρητισμός παλεύει με τον παρορμητισμό σας και υπάρχει ο κίνδυνος να εκφράσετε και τις δυο σας ιδιότητες σε λάθος τόπο και χρόνο.

Υδροχόος

Μετά από ένα κουραστικό Καλοκαίρι, βελτιώνονται αρκετά οι προοπτικές σας για τον μήνα Σεπτέμβριο. Αποφασίστε να είστε περισσότερο πρακτικοί στα καθημερινά σας προβλήματα και μην ξοδεύετε άσκοπα τον χρόνο σε δραστηριότητες και συναναστροφές που δεν έχουν πλέον νόημα. Μην είστε έτοιμοι να διακηρύξετε ότι το χρήμα δεν είναι το παν, εκτός αν μπορέσετε να έχετε κάτι χωρίς…. Χρήμα.

Ιχθύες

Ο πλανητικός συνωστισμός στην Παρθένο, ωθεί τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας στριμώξουν αρκετά. Φροντίστε να προσαρμοστείτε στην αλλαγή του κλίματος και στις γρήγορα αναπτυσσόμενες , καινούριες υποχρεώσεις σας. Διατηρήστε τις εύθραυστες ισορροπίες, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Μην παγιδεύεστε σε φαντασιώσεις που σας ωθούν να βάλετε ανέφικτους στόχους!

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε