Μεγεθυντής smartphone μετατρέπει το κινητό σε μίνι τηλεόραση

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 02/10/17, 15:24

[ad_1]

Το να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο smartphone μας είναι ίσως η πιο ωραία ενασχόληση της ημέρας – μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι δυσκολευόμαστε να παρακολουθήσουμε τα όσα γίνονται λόγω του μικρού μεγέθους της οθόνης.


smartphone


Υπάρχουν όμως καλά νέα για όλους εμάς. Τώρα μπορούμε να μετατρέψουμε τα βίντεο του smartphone σε προβολές μικρής τηλεόρασης, με αυτό το μεγεθυντικό φακό για κινητά τηλέφωνα.


Αυτή η υπέροχη μίνι τηλεόραση, παίρνει ό, τι βλέπετε και το μεγαλώνει μέχρι και δύο φορές από το αρχικό του μέγεθος, εμφανίζοντας το σε μια οθόνη οκτώ ιντσών. Αλλά δεν είναι η μέση μονόχρωμη, βαρετή επίπεδη οθόνη – αυτός ο μεγεθυντής smartphone είναι η χαριτωμένη αναβίωση μιας vintage τηλεόρασης, που έχει το παλιάς σχολής σχήμα κουτιού και το ψεύτικο ξύλινο εξωτερικό. (Μην ανησυχείτε, τα βίντεό σας θα συνεχίσουν να παίζουν σε έγχρωμη οθόνη.)


Βάλτε λοιπόν το βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε στο Netflix να παίζει, τοποθετείστε το τηλέφωνό σας στην εσοχή στο πλάι (η οποία τυχαίνει να είναι ένα αντίγραφο των παλιών βιντεοκασετών VHS) και δείτε την εκπομπή σας αμέσως να εμφανίζεται. Η υποδοχή ταιριάζει σε τηλέφωνα μέχρι 6,2 x 3 ίντσες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει μέχρι ένα iPhone 7 Plus ή ένα smartphone ισοδύναμου μεγέθους.


Μετατρέψτε το δωμάτιό σας σε ένα μίνι σαλόνι του 1960, με το μεγεθυντικό φακό για smartphone, αξίας $ 26.89. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.


The post Μεγεθυντής smartphone μετατρέπει το κινητό σε μίνι τηλεόραση appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε