Anonymous Greece vs ιστοσελίδας πλειστηριασμών

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 01/10/17, 15:17

[ad_1]

Οι Anonymous Greece προσκαλούν την παγκόσμια κοινότητα των Anonymous για υποστήριξη σε μαζικές διαδικτυακές επιθέσεις εναντίον Ελληνικών Τραπεζών αλλά και στην Ελληνική ιστοσελίδα πλειστηριασμών.Anonymous Greece


Με μια ανάρτησή τους γραμμένη στα αγγλικά στη σελίδα τους στο Facebook, αναζητούν συνεργάτες και αναφέρουν ότι καλούν μαζικές επιθέσεις για να βοηθήσουν τους Έλληνες, από την κυβέρνηση.


Οι χακτιβιστές φέρεται να στοχοποιούν τις ιστοσελίδες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, της Τράπεζας της Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς, παραχωρώντας τα domains και τις IPs των υπηρεσιών στην παγκόσμια κοινότητα των Anonymous, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.



Καλούμε όλους τους Anonymous από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε αυτή τη μαζική επίθεση στον ιστότοπο με τις ελληνικές δημοπρασίες για να βοηθήσουν Έλληνες πολίτες από την κυβέρνηση και το σύστημα!


Τα σχόλια της ανάρτησης μάλλον αφορούν επίδοξους hackers, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πως να βρουν μια IP. Όμως από εκεί προέρχεται και η δύναμη των Anonymous. Καθένας ακόμα και με ελάχιστες γνώσεις μπορεί να συμμετάσχει σε κάποια επίθεση, προσθέτοντας και την δική του υπολογιστική ισχύ.


Θα συνιστούσαμε προσοχή στους αρχάριους, γιατί δεν γνωρίζουν πως να καλύψουν τα ίχνη τους…


The post Anonymous Greece vs ιστοσελίδας πλειστηριασμών appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε