Honor 50: Smartphones για ...vloggers - «'Εκλεισε» η μεγάλη συμφωνία με τη Google

Honor 50: Smartphones για ...vloggers - «'Εκλεισε» η μεγάλη συμφωνία με τη Google

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ UPD 15:58 Δημιουργία 18/06/21, 15:48
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Τη νέα σειρά έξυπνων κινητών Honor 50 παρουσίασε η τεχνολογική εταιρία Honor, δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες που έχουν στους τομείς της φωτογραφίας και του βίντεο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, διαθέτοντας μοντέρνο σχεδιασμό με μεγάλη έμφαση στην κάμερα (φωτογραφία και βίντεο), η σειρά Honor 50 ανταποκρίνεται στις ανάγκες των νέων σήμερα. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας την τάση λήψης και κοινής χρήσης περιεχομένου, πραγματοποιεί ένα άλμα προς τα εμπρός στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, φέρνοντας στους χρήστες μια νέα εμπειρία στη διαδικασία παραγωγής περιεχόμενου βίντεο (vlogging, από τον όρο Vlog που είναι ο ιντερνετικός χώρος που ο χρήστης ανεβάζει δικό του περιεχόμενο υπό μορφή βίντεο).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με την ταχεία ανάπτυξη σύντομης διάρκειας βίντεο τους τελευταίους 18 μήνες, οι νέοι στράφηκαν όλο και περισσότερο στο vlogging για να καταγράψουν και να μοιραστούν όλα τα σημαντικά ορόσημα της ζωής τους. H σειρά Honor 50 οδηγεί τη λήψη βίντεο στο επόμενο επίπεδο, χάρη στο καινοτόμο hardware και λογισμικό, επιτρέποντας στους χρήστες να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους, όποτε και όπου κι αν βρίσκονται.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αναλυτική παρουσίαση, το Honor 50 Pro είναι εξοπλισμένο με διπλές βιντεοκάμερες στο μπροστινό μέρος, 12MP με ευρεία γωνία 100 μοιρών και ιδανικό εστιακό μήκος πορτρέτου 18 mm, καθώς και 32MP που διατηρεί περισσότερες λεπτομέρειες εικόνας, παρέχοντας εικόνες υψηλής ποιότητας κάθε φορά. Επιπλέον, το Honor 50 Pro είναι εξοπλισμένο με έξι λειτουργίες λήψης πολλαπλών φακών, με συνδυασμούς που χρησιμοποιούν την μπροστινή και την πίσω κάμερα ταυτόχρονα.

Η σειρά Honor 50 διαθέτει έως και τρία μικρόφωνα για καλύτερη επίδοση ήχου κατά τη λήψη βίντεο και είναι ιδανική για τους δημιουργούς περιεχομένου που αναζητούν μια πιο ομαλή εμπειρία δημιουργίας και μεταφοράς περιεχομένου. Το Honor 50 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις διεθνείς αγορές και στην Ελλάδα και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Συμφωνία Honor - Google

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε η συνεργασία της Honor με την Google που εξεταζόταν από τις αρχές του έτους. Η συνεργασία με την Google εκτιμάται ότι θα έχει ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την πρόσβαση των κατόχων των κινητών τηλεφώνων της Honor σε υπηρεσίες, όπως το λογισμικό Android και το Google Play Store.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε