Διαθέσιμα στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός τα νέα IPhone 12

Διαθέσιμα στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός τα νέα IPhone 12

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ UPD 18:37 Δημιουργία 20/11/20, 18:22

Διαθέσιμα είναι από σήμερα στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ τα νέα iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro max και οι καταναλωτές μπορούν να τα αποκτήσουν online, στο www.cosmote.gr και το www.germanos.gr.

Τα νέα iPhone είναι οι πρώτες συσκευές που έχει ενεργοποιήσει η Apple ώστε να υποστηρίζουν το δίκτυο COSMOTE 5G στο μέλλον. Η τεχνολογία 5G δεν αποτελεί απλά την επόμενη γενιά ασύρματης επικοινωνίας, αλλά εγκαινιάζει μία εποχή υψηλών ταχυτήτων και απεριόριστων δυνατοτήτων, που συσκευές σαν τα νέα iPhone 12, με λειτουργικό iOS 14.2, μπορούν να υποστηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο στο μεγαλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της χώρας.

Και οι τέσσερις συσκευές της Apple είναι εξοπλισμένες με τον ταχύτερο επεξεργαστή σε smartphone, τον A14 Bionic και διαθέτουν οθόνη με την μεγαλύτερη αντοχή έως τώρα, κάμερες για επαγγελματικές λήψεις, καθώς και σύστημα αναγνώρισης προσώπου Face ID. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και αδιάβροχες (πιστοποίηση IP68) ενώ, λόγω της επίστρωσης Ceramic Shield, έχουν 4 φορές μεγαλύτερη αντοχή σε πτώσεις. Επίσης, χάρη στην τεχνολογία MagSafe, τα νέα iPhone υποστηρίζουν υψηλής ποιότητας ασύρματη φόρτιση, ενώ η μαγνητική όψη στην πλάτη επιτρέπει να ‘κολλούν’ όλες οι συμβατές θήκες και gadgets (π.χ. ασύρματοι φορτιστές).

Το iPhone 12 διαθέτει οθόνη OLED Super Retina XDR 6,1’’ και το iPhone 12 mini oθόνη 5,4’’. Έχουν κύρια dual camera 12MP, selfie κάμερα 12MP, ενώ για τη λήψη video ενσωματώνουν το εντυπωσιακό Night Mode Time-Lapse. Είναι τα πιο ελαφριά iPhone και κυκλοφορούν σε 5 χρώματα: μαύρο, λευκό, πράσινο, μπλε & κόκκινο, με χωρητικότητες: 64GB, 128GB και 256GB.

Η σειρά iPhone 12 Pro & Pro max διαθέτει οθόνες OLED Super XDR Retina, 6.1’’ και 6.7’’ αντίστοιχα. Έχουν κύρια τριπλή κάμερα 12MP, selfie κάμερα 12MP και μπορούν να τραβήξουν HDR video επαγγελματικού επιπέδου με υποστήριξη Dolby Vision HDR. Η σειρά αυτή, διατίθεται σε 4 χρώματα: χρυσαφί, ασημί, γραφίτης & μπλε, με χωρητικότητες: 128GB, 256GB και 512GB.

Τα νέα iPhone υποστηρίζουν την τεχνολογία eSIM, που έφερε πρώτη και αποκλειστικά στην Ελλάδα η COSMOTE. Με την ψηφιακή κάρτα eSIM, που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη νέα τους σύνδεση COSMOTE, σκανάροντας απλά το QR code που θα προμηθευτούν σε κάποιο κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Τα νέα iPhone ξεκινούν από 869€ για το iPhone 12 mini 64GB από και από 969€ για το iPhone 12 64GB, ενώ στην έκδοση των 128GB οι τιμές ξεκινούν από 1.229€ για το iPhone 12 Pro και από 1.339€ για το iPhone 12 Pro max, ή από 19,35€/μήνα σε 48 άτοκες δόσεις. Οι καταναλωτές μπορούν να τα αποκτήσουν φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τα συνδυάσουν με μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.

Αν σου άρεσε κάνε