Συνεργασία MTC Group με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας

Συνεργασία MTC Group με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 15:50 Δημιουργία 26/09/22, 15:44
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Με επίκεντρο, αυτή τη φορά, την πολιτιστική διπλωματία ενισχύει τη φαρέτρα των υπηρεσιών της η MTC GROUP μέσω νέας στρατηγικής συμμαχίας.

Συγκεκριμένα, μετά τη δρομολόγηση της συνεργασίας με το GLOBAL HELLENIC DIASPORA για την οργάνωση πακέτων επισκέψεων Ελλήνων και Φιλελλήνων στην Ελλάδα, η εταιρία Συμβούλων Τουρισμού προχώρησε στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας. Η τελετή της υπογραφής πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στις αίθουσες του Aegean College στην Αθήνα. Εκ μέρους του Ινστιτούτου υπέγραψε ο Πρόεδρος, Πέτρος Καψάσκης και από την πλευρά της MTC GROUP, ο Πρόεδρος του ομίλου, Νότης Μαρτάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Καψάσκη «κύριο μέλημα του Ινστιτούτου είναι η ανάδειξη των αξιών του πολιτισμού, η προώθηση της συνεργασίας και η οικοδόμηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με απώτερο σκοπό τη δημιουργία σχέσεων συναισθηματικής εγγύτητας με αλλοεθνείς λαούς, οι οποίες θα υφίστανται πέρα από τις αλλαγές των κυβερνήσεων. Το Ε.Ι.Π.Δ επιθυμεί να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στην πνευματική ζωή του τόπου μας συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, στην ενίσχυση νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών και στη δημιουργία ενός πολιτιστικού υποστρώματος ικανού να ωθήσει τον Έλληνα πολίτη να αισθανθεί τις υποχρεώσεις που έχει όχι μόνο έναντι του εαυτού του αλλά και της κοινωνίας στην οποία ζει. Και αυτό το αίτημα υπηρετούμε».

Αν σου άρεσε κάνε