Επεσε η πλατφόρμα της HBO Max στην πρεμιέρα του «House of the Dragon»

Επεσε η πλατφόρμα της HBO Max στην πρεμιέρα του «House of the Dragon»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 14:02 Δημιουργία 23/08/22, 13:56
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Kράσαρε η πλατφόρμα HBO Max, καθώς οι συνδρομητές που συνέρρευσαν στην εφαρμογή την Κυριακή για την πρεμιέρα της σειράς, «House of the Dragon» σύμφωνα με το «Hollywood Reporter», δεν μπόρεσαν να τη δουν και θυμωμένοι στράφηκαν στο Twitter για να εκτονώσουν την απογοήτευσή τους.

Το IGN χαρακτήρισε το πρώτο επεισόδιο «δυνατό, καλά διαμορφωμένο ξεκίνημα του spin-off του "Game of Thrones". Είναι πολύ κοντά στον προκάτοχό του ως προς τον τόνο και το περιεχόμενο, αλλά εγκαθιδρύει αμέσως έναν αγώνα για την εξουσία γύρω από έναν συμπαθή, άβουλο βασιλιά και ζωντανούς νέους χαρακτήρες που θα δώσουν αυτές τις μάχες. Έχουμε επίσης δράκους, ενδογαμία και μεγάλες δυσαρέσκειες. Είναι ωραίο να επιστρέφουμε στο Westeros».

Το «House of the Dragon» που βασίζεται στο «Fire and Blood» του George R.R. Martin από το 2018, το πρώτο μέρος της ιστοριογραφίας του για τον Οίκο των Targaryen, μοιράζεται προφανώς αρκετά με το Game of Thrones, τουλάχιστον ως πρόθεση.

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) στον ρόλο του Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως Alicent Hightower, Rhys Ifans ως Otto Hightower, Steve Toussaint ως Lord Colrys Velaryon ή αλλιώς γνωστός ως Sea Snake. Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του Sea Snake.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την δημιουργία του σίριαλ είναι οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 ωριαία επεισόδια.

Αν σου άρεσε κάνε