Εργαστήριο στις Σπέτσες στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου

Εργαστήριο στις Σπέτσες στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 15:50 Δημιουργία 12/07/21, 15:42
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου ξεκινάει τη συνεργασία του με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Αιγαίου, διοργανώνοντας εργαστήριο που θα παραδώσουν location managers στο συνέδριο Location Greece, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες στις 20 και 21 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου.

Πρόκειται για δράση της Hellenic Film Commission του Κέντρου Κινηματογράφου, με στόχο την ανάδειξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της ελληνικής κινηματογραφίας για την προσέλκυση και διευκόλυνση διεθνών οπτικοακουστικών παραγωγών στη χώρα.

Το εργαστήριο παραδίδουν τρεις location managers με 20ετή εμπειρία σε παραγωγές του Χόλιγουντ, παρέχεται δωρεάν σε Έλληνες και ξένους location managers, διευθυντές παραγωγής και παραγωγούς που επιθυμούν να διευρύνουν τις επαφές τους αλλά και τις γνώσεις τους σχετικά με τις απαιτήσεις διεθνών παραγωγών και συμπαραγωγών στη χώρα μας. Απευθύνεται επίσης σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους κινηματογραφικών σχολών.

Επίσης, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου θα απονείμει για πρώτη φορά το βραβείο Best Aegean Greek Short Film σε ελληνική ταινία μικρού μήκους που συμμετέχει στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Αν σου άρεσε κάνε