Φέτος τα Χριστούγεννα μοίρασε ευχές με το best seller της Μαρίας Καραγιάννη

Φέτος τα Χριστούγεννα μοίρασε ευχές με το best seller της Μαρίας Καραγιάννη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 13:16 Δημιουργία 06/12/19, 14:54

Φέτος χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στους συνεργάτες και τους πελάτες σας ένα δώρο, με μεγάλη συμβολική αξία. Χαρίστε ένα βιβλίο!

Οι Εκδόσεις Πηγή επιλέγουν για σας και σας προτείνουν το νέο best seller της Μαρίας Καραγιάννη, με τίτλο «Η Ευχή».

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα ρεαλισμού, άλλοτε άγριο κι άλλοτε βαθιά συγκινητικό που θέτει ηθικά διλήμματα, κι εστιάζει στα γονεϊκά πρότυπα, στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη θυσία της υπέρτατης αγάπης.

Με τη γλαφυρή της πένα η συγγραφέας μας ταξιδεύει στη φλογερή και ταραχώδη Αργεντινή, μέσα από την περιπετειώδη ζωή της πρωταγωνίστριας, Ισαβέλλα Μορένο.

Γιατί μέσα από τις σελίδες των βιβλίων ξεκινούν τα πιο συναρπαστικά ταξίδια....

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

H Μαρία Καραγιάννη γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στην Καλαμάτα. Το 2003 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και πολύ σύντομα πέρασε τις πύλες της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα οικονομικά. Εξισορροπεί την καθημερινότητά της με την έμπνευση και την ευαισθησία της γραφής. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και με κάθε ευκαιρία στριμώχνει όνειρα και προσδοκίες σε μια μικρή βαλίτσα και ταξιδεύει στις πόλεις του κόσμου.

Το 2015 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα, Στη σκιά της σιωπής, από τις εκδόσεις Πηγή, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και παγκόσμια αποδοχή καθώς μεταφράστηκε στην αγγλική και κινεζική γλώσσα, ενώ το 2017 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος Το σπίτι των γλάρων, το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο mariakaragianniauthor@gmail.com και στο Facebook στη σελίδα Μαρία Καραγιάννη – Συγγραφέας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φέτος τα Χριστούγεννα μοίρασε ευχές με το best seller της Μαρίας Καραγιάννη
Αν σου άρεσε κάνε