ΚΙΝΑΛ: Ο Ανδρουλάκης και πάλι υποψήφιος στις ευρωεκλογές

ΚΙΝΑΛ: Ο Ανδρουλάκης και πάλι υποψήφιος στις ευρωεκλογές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:57 Δημιουργία 14/03/19, 20:51

Εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Μαΐου 2019 με το Κίνημα Αλλαγής θα είναι ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, όπως συμφώνησε με την Φώφη Γεννηματά με την οποία συναντήθηκε την Πέμπτη.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Δίνουμε μια μεγάλη μάχη και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για να σηκώσουμε ξανά ψηλά τη σημαία της προοδευτικής παράταξης. Δίνουμε τη μάχη, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, απέναντι στον φασισμό και στον λαϊκισμό. Δίνουμε τη μάχη απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές από όποιον και αν εκφράζονται ,παλιά και νέα δεξιά. Από τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας θα βγούμε κερδισμένοι. Το πιστεύουμε και θα το καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε: «Αυτές οι ευρωπαϊκές εκλογές αποτελούν διπλή πρόκληση στην προσπάθεια που καταβάλει η παράταξη μας απέναντι στα τείχη της μισαλλοδοξίας και του διχασμού που σηκώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Η Ευρώπη χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε την καθαρή και ισχυρή φωνή της Σοσιαλδημοκρατίας. Από τη μια μεριά βρίσκονται το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκουν ο Όρμπαν και ο Ταγιάνι, του οποίου οι χθεσινές ακραίες δηλώσεις είναι αποκαλυπτικές για τον χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς και από την άλλη η α λα καρτ καταδίκη των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ευρωπαϊκή Αριστερά δίνουν στον αγώνα μας χαρακτήρα προάσπισης της Δημοκρατίας, της κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε ενωμένοι με όλες μας τις δυνάμεις».

Αν σου άρεσε κάνε