ΣΠΙΡΤΖΗΣ Χ ΟΑΣΘ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στ. Παππάς: Πολύ καλή επιλογή ο διορισμός μου στον ΟΑΣΘ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 06:43 Δημιουργία 04/09/17, 10:44
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου «παρερμηνεύτηκε». 

Ως «πολύ καλή επιλογή και με εχέγγυα» χαρακτήρισε ο Στέλιος Παππάς το διορισμό του στη διοίκηση του ΟΑΣΘ, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ΣΚΑΪ. «Αυτή τη δουλειά την έχουν αναλάβει δύο πρόεδροι, ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ και ο πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου» είπε, εννοώντας τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και τον εαυτό του.

«Εγώ δεν είμαι πατέρας του Νίκου, είμαι γιος του μπάρμπα Νίκου… Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου, σημασία έχει οι γιοι να σέβονται τους πατέρες» σχολίασε μάλιστα.

Ο κ. Παππάς είπε ότι στον ΟΑΣΘ υπήρχαν μεγάλες ατασθαλίες, τα χρέη υπερβαίνουν τα 50 εκατ. και προσπαθεί να τα ρυθμίσει με το δημόσιο και τις τράπεζες. «Δεν υπήρχε άλλη λύση από την εκκαθάριση» επέμεινε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα σε κυριακάτικη εφημερίδα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπήρξε καμία νοσταλγία του Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, παρερμηνεύτηκε το άρθρο του».

Ο κ. Παππάς υποστήριξε πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, αλλά δεν είναι μόνος του… Παλεύει με τους μέσα και τους έξω, αν δεν ήταν οι έξω, οι μέσα θα ήταν της πλάκας» ανέφερε μάλιστα.

Αν σου άρεσε κάνε