ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Ραγκούσης: Το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να υπηρετήσει τη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 06:43 Δημιουργία 03/09/17, 12:11
«Την 3η του Σεπτέμβρη 1974, το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να υπηρετήσει τη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη», τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης σε μήνυμά του με αφορμή την επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση, «σήμερα χρειαζόμαστε μια νέα 3η του Σεπτέμβρη, για την επόμενη Ελλάδα, τους νέους, τους Έλληνες που παράγουν και δημιουργούν».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς με την παρέμβασή του παίρνει σαφή και ξεκάθαρη θέση στον πολιτικό διάλογο που έχει ξεκινήσει με αφορμή την σημερινή επέτειο και τις σχέσεις της νέας παράταξης με τη Νέα Δημοκρατία.

Στο μεταξύ υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Ραγκούση για τη θέση του προέδρου του νέου φορέα της κεντροαριστεράς τάχθηκαν 32 μέλη της αρχικής συντονιστικής επιτροπής της «Ώρας Αποφάσεων», επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να απέχουν από τη διαδικασία ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου προφασιζόμενοι διαδικαστικές δικαιολογίες και κάλεσαν όλα τα μέλη της «Ώρας Αποφάσεων» να πράξουν το ίδιο ως «ένδειξη ελάχιστης συνέπειας λόγων και έργων».
 

Αν σου άρεσε κάνε