Παπακώστα: Δήλωσε «Καραμανλική» και έτοιμη να στείλει τον λογαριασμό στον «Ρουβίκωνα»

Παπακώστα: Δήλωσε «Καραμανλική» και έτοιμη να στείλει τον λογαριασμό στον «Ρουβίκωνα»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:56 Δημιουργία 19/09/18, 13:33

«Καραμανλική δεξία» δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία σε σημερινή συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ είπε, μεταξύ άλλων, πως σκέφτεται να στείλει στον «Ρουβίκωνα» τον λογαριασμό των ζημιών, που προκαλεί με τις επιθέσεις του.

Επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνει ένας ανασχεδιασμός για την αντιμετώπισή της οργάνωσης, η ίδια υποστήριξε: «Πρέπει να δούμε το πλαίσιο φύλαξης στόχων, με ποιους όρους, με ποιες προϋποθέσεις, πρέπει να προσφέρουμε ασφάλεια στα στελέχη μας. Εμένα η εικόνα δεν με ικανοποιεί, γιατί βλέπω βανδαλισμούς περιουσίας και πολύ μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας».

Σύμφωνα με την ίδια, τα μέλη του «εκθέτουν και ζημιώνουν την εικόνα της χώρας και κάνουν παλαιοκομματική πολιτική».

«Δεν ξέρω αν τους έστελναν σπίτι με ταξί, εγώ σκέφτομαι να τους στείλω το λογαριασμό», σχολίασε.

Τόνισε ακόμη πως δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να προκαλεί φθορές, που επισκευάζονται με χρήματα φορολογούμενων πολιτών, οι οποίοι υπέστησαν «αφαίμαξη» την εποχή των Μνημονίων.

Αναφορικά με το εμπάργκο των κομμάτων στα ΜΜΕ, η κυρία Παπακώστα δήλωσε ότι «δεν πρέπει να γίνεται εμπάργκο πουθενά».

«Εκτός από της Καραμανλικής σχολής σκέψης, είμαι και Καζαντζακική. Όταν είσαι απών, για να μην αναλαμβάνεις κομματικό κόστος, είσαι απών από τα πράγματα της χώρας. Ο Καζαντζάκης, λοιπόν έλεγε, αναλαμβάνω την ευθύνη. Εγώ θα φταίω αν κάτι δεν πάει καλά, αν αυτός ο κόσμος δεν πάει καλά. Θεωρώ την απουσία από τον δημόσιο διάλογο, πολιτικά εσφαλμένο σε όλες τις περιπτώσεις», είπε η ίδια. .

«Η παράταξη δεν είναι στα στενά όρια της ΝΔ. Υπάρχει μια ευρύτερη παράταξη που αποτελείται από την ΝΔ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το ΝΕΟ και ίσως και άλλα κόμματα».

«Πρέπει να κυριαρχήσουν οι ιδέες της παράταξης. Εγώ είμαι Καραμανλική δεξιά. Στις 20 Αυγούστου έγινε μια πρόσκλησή προς όλους και ανταποκρίθηκα. Ανέλαβα ευθύνες που δεν μου αναλογούν», τόνισε.

Αν σου άρεσε κάνε