Βελόπουλος: «Κόμματα που δεν ξέρουν τι σημαίνει ΦΠΑ έχουν άποψη για την οικονομία»

Βελόπουλος: «Κόμματα που δεν ξέρουν τι σημαίνει ΦΠΑ έχουν άποψη για την οικονομία»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:47 Δημιουργία 06/06/23, 21:40
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Θα ήταν πιο έντιμο οι αρχηγοί των κομμάτων να έκαναν καθημερινά, ότι κάνουν εν όψει των εκλογών, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Αν οι πρόεδροι των κομμάτων έκαναν ό,τι κάνουν τώρα καθημερινά επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια και πήγαιναν πόρτα-πόρτα ή πόλη-πόλη να μιλήσουν με τους κατοίκους της Ελλάδας, θα ήταν πιο έντιμο. Δυστυχώς τώρα στις εκλογές θυμούνται όλοι τον ελληνικό λαό. Εμείς εδώ και 4 χρόνια πηγαίνουμε από λαϊκή σε λαϊκή από πόρτα σε πόρτα για να μιλήσουμε με τους Έλληνες», συμπληρώνει.

Σχολιάζοντας τις θέσεις άλλων κομμάτων για την οικονομία ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: «Κόμματα που δεν έχουν προγράμματα, κόμματα που λένε ψέματα στον ελληνικό λαό ότι θα πάνε τα προγράμματά τους στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όταν ξέρουν ότι δεν πηγαίνει κανένα πρόγραμμα για κοστολόγηση, κόμματα που δεν ξέρουν τι σημαίνει ΦΠΑ, τι σημαίνει πάγια και βουλευτές οι οποίοι δεν έχουν εργαστεί ποτέ, έχουν άποψη για την οικονομία. Γι' αυτό φτάσαμε μέχρι εδώ».

Αν σου άρεσε κάνε