Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη: «Δεν είναι

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη: «Δεν είναι "ντεμοντέ" η προστασία της πρώτης κατοικίας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:40 Δημιουργία 02/06/23, 12:31
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Σοκαριστική» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δήλωση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη περί «ντεμοντέ συζήτησης» για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή του το Γρεφείο Τύπου του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «σε μια σοκαριστική δήλωση απαξίωσης για το μέλλον εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών προχώρησε χθες βράδυ ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης» και συνεχίζει: «Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τη συζήτηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας "ντεμοντέ". Και υπέδειξε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μην ασχολείται με το θέμα γιατί η ΝΔ κέρδισε στις εκλογές της 21ης Μαΐου».

«Είναι τέτοια η αλαζονεία της ΝΔ που νομίζει ότι οι πολίτες τής έδωσαν λευκή επιταγή για να βγάλει τις πρώτες κατοικίες τους στο σφυρί. Γι' αυτό άλλωστε και στο πρόγραμμα της ΝΔ δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο ιδιωτικό χρέος. Γιατί το σχέδιό της είναι να πάρει λευκή επιταγή για τσουνάμι πλειστηριασμών χωρίς να δώσει λογαριασμό», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, διαμηνύοντας πως «όσο κι αν θέλει ο κ. Γεωργιάδης να μη μιλάμε, τα προβλήματα των πολιτών παραμένουν εδώ, απαιτούν δίκαιες λύσεις και δεν είναι καθόλου "ντεμοντέ"».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απευθύνεται στους πολίτες με το σχέδιό του για την ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, για την προστασία της πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης, με υποχρεωτικότητα ρύθμισης και δυνατότητα δικαστικής προσφυγής», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε