ΚΚΕ: «Ο Μητσοτάκης εκβιάζει και πάλι τον λαό»

ΚΚΕ: «Ο Μητσοτάκης εκβιάζει και πάλι τον λαό»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:23 Δημιουργία 29/05/23, 20:16
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Για εκβιασμό του λαού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνει λόγο το ΚΚΕ σε σχόλιό του σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην τηλεόραση του Mega.

Συγκεκριμένα, το ΚΚΕ στο σχόλιό του αναφέρει πως «o Κυριάκος Μητσοτάκης εκβιάζει και πάλι τον λαό με το δίλημμα "σταθερότητα ή περιπέτειες". Οι περιπέτειες για τον λαό, όμως, βρίσκονται στο ίδιο το πρόγραμμα της ΝΔ που περιέγραψε και περιλαμβάνει τα εκατοντάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, την επίτευξη ματωμένων πρωτογενών πλεονασμάτων, την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της Υγείας κλπ» και προσθέτει: «Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος απαιτείται και η "αξιόπιστη", δηλαδή συναινετική, αντιπολίτευση που ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης και την οποία θα προσφέρουν, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΠΑΣΟΚ»

Το σχόλιο του ΚΚΕ καταλήγει ως εξής: «Αντίπαλο δέος στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και δύναμη μαχητικής αντιπολίτευσης προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων, θα είναι μόνο ένα ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ».

Σημειώνεται ότι ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σε σύσκεψη που πραγματοποιεί η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Αττική, στελέχη του Κόμματος και άλλοι αγωνιστές που συμπορεύτηκαν με το ΚΚΕ στη μάχη των εκλογών.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στον προαύλιο χώρο της έδρας της ΚΕ, στον Περισσό.

Αν σου άρεσε κάνε