Μητσοτάκης: «Μονόδρομος η αυτοδυναμία - Δεν θα ανεχθώ φαινόμενα αλαζονείας»

Μητσοτάκης: «Μονόδρομος η αυτοδυναμία - Δεν θα ανεχθώ φαινόμενα αλαζονείας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:14 Δημιουργία 28/05/23, 17:09
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Το μήνυμα ότι η αυτοδυναμία είναι μονόδρομος εξέπεμψε ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν πρόκειται να καβαλήσει το καλάμι.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι για την κυβέρνηση που προτίθεται να σχηματίσει θα αντλήσει από τη δεξαμενή των νέων προσώπων που εξελέγησαν από τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Ακόμη, αποκλείει κατηγορηματικά την πιθανότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και «κόμματα και κομματίδια» στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό του κόμματος, ο κ. Μητσοτάκης ζητεί από τα στελέχη εκλογική εγρήγορση και τονίζει ότι δεν θα ανεχθεί φαινόμενα αλαζονείας.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις εκλογές στην Τουρκία, ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχει φαβορί, αλλά και ότι δεν αισθάνεται καθόλου σίγουρος «ότι όποιος κι αν εκλεγεί θα υπάρξει κάποια δραστική στροφή στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας».

Αν σου άρεσε κάνε