Τσίπρας: «Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα επιστρέψουν τον λογαριασμό που δεν βγαίνει»

Τσίπρας: «Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα επιστρέψουν τον λογαριασμό που δεν βγαίνει»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:02 Δημιουργία 28/03/23, 13:56
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στη Λειβαδιά όπου και περιοδεύει βρήκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα η πρωθυπουργική ανακοίνωση για εκλογές στις 21 Μαΐου.

Από την κεντρική αγορά της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες ο κ. Αλέξης Τσίπρας δήλωσε αρχικά: «Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συνεχίζει να ανεβαίνει το Γολγοθά της ακρίβειας. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά μπροστά στην αισχροκέρδεια, γιατί πολύ απλά δεν βγαίνει ο λογαριασμός».

Στη συνέχεια τόνισε πως «την ίδια στιγμή η κυβέρνηση φαίνεται να συνεχίζει να είναι στον κόσμο της. Ο υπουργός Ανάπτυξης μας λέει ότι ήδη οι τιμές έχουν πέσει, ο άλλος όμως των Οικονομικών μας λέει ότι παρά το 16% του πληθωρισμού στα τρόφιμα, οι τιμές θα ανέβουν και άλλο», είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας ωστόσο ότι «αυτή η περιπέτεια έρχεται η στιγμή που θα τελειώσει. Έμειναν λίγες εβδομάδες υπομονής και η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος έρχεται» και κατέληξε λέγοντας: «Στις 21 του Μάη οι πολίτες θα επιστρέψουν στην κάλπη το λογαριασμό που δεν βγαίνει. Και την επόμενη κιόλας μέρα, χωρίς δεύτερες εκλογές και περιπέτειες, μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης της πατρίδας μας, της ανάταξης της οικονομίας, της στήριξης της κοινωνίας», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Αν σου άρεσε κάνε