Αγρια κόντρα Κεραμέως-Φίλη στη Βουλή για την τραγωδία των Τεμπών

Αγρια κόντρα Κεραμέως-Φίλη στη Βουλή για την τραγωδία των Τεμπών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:49 Δημιουργία 07/03/23, 16:45
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται στη Βουλή η πολιτική αντιπαράθεση για το φονικό δυστύχημα στα Τέμπη με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για εργαλειοποίηση της τραγωδίας.

Η κυρία Νίκη Κεραμέως στρέφοντας τα βέλη της κατά του Νίκου Φίλη, ανέφερε πως μετατράπηκε σε δικαστή, καθώς ο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο στη Βουλή για ενδεχόμενο δόλο στο φοβερό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Αναγνωρίζουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, είναι διαχρονικό το πλέγμα ευθυνών. Είπαμε συγγνώμη, ποτέ η δική σας κυβέρνηση δεν το έκανε σε ανάλογες στιγμές. Είναι εξαφανισμένα τα στελέχη σας. Που είναι ο κ. Σπίρτζης;», διερωτήθηκε η υπουργόςο Παιδείας, πυροδοτώντας αντιδράσεις στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Κεραμέως συνέχισε λέγοντας: «Το λέμε ευθαρσώς, αναλαμβάνουμε ευθύνη, ο αρμόδιος υπουργός παραιτήθηκε αμέσως. Αυτόκλητοι δικαστές, επί 4,5 χρόνια διακυβέρνησης τι κάνατε; Όσο η Δικαιοσύνη αναζητά και αποδίδει ευθύνες, η κυβέρνηση μας τη συγγνώμη την κάνει πράξη. Δεν θα σας ακολουθήσουμε ...

«Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έλεγε εδώ στη Βουλή ότι μετράμε φέρετρα», σχολίασε η Μερόπη Τζούφη με την κυρία Κεραμέως να καταλογίζει ασέβεια. «Είναι ασέβεια αυτό, όπως ο κ. Φίλης χθες μιλούσε για δολοφονίες. Συγκρατηθείτε, κλείστε το μικρόφωνο, μάθετε να βάζετε όρια. Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα βυθισμένη στην οδύνη είναι η ένταση», είπε η υπουργός Παιδείας.

Αν σου άρεσε κάνε