Τσαπανίδου κατά Μητσοτάκη: «Μια συγγνώμη που δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος»

Τσαπανίδου κατά Μητσοτάκη: «Μια συγγνώμη που δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:01 Δημιουργία 05/03/23, 13:55
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την ανάρτηση του στο Facebook, ασκεί η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας πως «τίποτα από αυτά δεν είναι δικό του, τίποτα δεν είναι αληθινό».

Αναλυτικότερα, η κυρία Πόπη Τσαπανίδου στη δήλωσή της αναφέρει τα εξής: «Ωραίο το κείμενο που έγραψαν οι επικοινωνιολόγοι στον κ. Μητσοτάκη για να το αναρτήσει στο fb. Γεμάτο ενσυναίσθηση. Όπως λέει και στην αρχή, αυτή τη φορά χωρίς ξύλινα λόγια. Όπως δηλαδή κάθε άλλη φορά», αναφέρει ειδικότερα η κυρία Τσαπανίδου. «Ωραία και η συγνώμη που τον ανάγκασαν να γράψει», συμπληρώνει, τονίζοντας ότι «μόνο που άργησαν πέντε ημέρες. Και τίποτα από αυτά δεν είναι δικό του. Τίποτα δεν είναι αληθινό».

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει επιπλέον ότι «ακόμη και αυτή τη συγγνώμη, όμως, δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος» και «σπεύδει να τη μοιραστεί με όσους κυβέρνησαν πριν από αυτόν για να μην αναμετρηθεί ποτέ με τις δικές του ευθύνες». «Και για να μην δώσει ούτε μισή απάντηση στα γιατί που μας πληγώνουν», τονίζει και αναφέρει καταληκτικά: «Μόνο λόγια και υποσχέσεις ότι θα κάνει τώρα, τις λίγες ημέρες μέχρι τις εκλογές, όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια».

Αν σου άρεσε κάνε