Οικονόμου: «Εν μέσω εθνικού πένθους ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας»

Οικονόμου: «Εν μέσω εθνικού πένθους ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:29 Δημιουργία 03/03/23, 14:24
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Για πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας στα Τέμπη και φαρισαϊσμό κατηγορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Πόπης Τσαπανίδου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δηλώνει κατηγορηματικά ότι «οι απαντήσεις θα δοθούν σύντομα με τρόπο που δεν θα αμφισβητείται από κανέναν» και τονίζει ότι οι απαντήσεις οφείλονται πρωτίστως στην ελληνική κοινωνία «που ευλόγως αναρωτιέται για τα αίτια της τραγωδίας και οργίζεται, και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα όμως είναι η ώρα του πένθους και του σεβασμού».

«Την ώρα της μεγάλης οδύνης και του πόνου, εν μέσω εθνικού πένθους, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ξεκινήσει, επισήμως μάλιστα, την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας. Φαρισαϊκά ισχυρίζεται ότι ο μόνος που φέρει ευθύνη για την κατάσταση των ελληνικών σιδηροδρόμων είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ότι εκείνοι παρέδωσαν έναν σιδηρόδρομο που λειτουργούσαν όλα τέλεια» επισήμανε ο κ. Οικονόμου. Προσέθεσε ότι «δεν είναι η ώρα της κομματικής αντιπαράθεσης» ξεκαθαρίζοντας ότι «οι απαντήσεις θα δοθούν σύντομα, με τρόπο που δεν θα αμφισβητείται από κανέναν και με κανένα τρόπο, με αποφάσεις και υπογραφές».

Και ο κ. Οικονόμου κατέληξε: «Απαντήσεις οφείλονται πρωτίστως στην ελληνική κοινωνία, που ευλόγως αναρωτιέται για τα αίτια της τραγωδίας και οργίζεται, και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα όμως είναι η ώρα του πένθους και του σεβασμού».

Αν σου άρεσε κάνε