Ανοικτό παράθυρο από τον Οικονόμου για debate Μητσοτάκη-Τσίπρα

Ανοικτό παράθυρο από τον Οικονόμου για debate Μητσοτάκη-Τσίπρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:43 Δημιουργία 23/02/23, 14:35
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Aνοικτό άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου το ενδεχόμενο της διεξαγωγής ενός debate ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ενόψει των εκλογών.

Συγκεκριμένα, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Γιάννης Οικονόμου ερωτήθηκε αν αναμένεται να δούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα σε κατάσταση αντίστοιχη με εκείνη που θα βρεθεί ο ίδιος απόψε στις δέκα με την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου στην ΕΡΤ.

«Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ένα από τα ζητούμενα είναι και η τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων και ενδεχομένως μεταξύ των δύο κομμάτων που προηγούνται. Αυτό γινόταν και στις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις. Θα υπάρχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις και όταν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος θα μπορούμε να τα δούμε αυτά ακόμη πιο συγκεκριμένα».

Μετά από αυτή την τοποθέτηση, έγινε νέα ερώτηση στον Οικονόμου: «δεν είστε δηλαδή αρνητικός στη διεξαγωγή ενός debate ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον Αλέξη Τσίπρα», με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντά «Όχι βέβαια».

Σχετικά με τις εκλογές, τόνισε ότι θα ενημερώσει ο πρωθυπουργός για την ημερομηνία με τον πιο επίσημο τρόπο, ενώ θα έχουμε υπουργικά συμβούλια μέχρι να διαλυθεί η Βουλή.

Αν σου άρεσε κάνε