Τσαπανίδου: «Θα διαγράψει τον Κουτούπη ο Μητσοτάκης ή στηρίζει ακόμα ένα πλιάτσικο;»

Τσαπανίδου: «Θα διαγράψει τον Κουτούπη ο Μητσοτάκης ή στηρίζει ακόμα ένα πλιάτσικο;»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:29 Δημιουργία 09/01/23, 16:24
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου για το θέμα που ανέκυψε με τις απευθείας αναθέσεις έργων έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

Συγκεκριμένα, η κυρία Πόπη Τσαπανίδου στη δήλωσή της αναφέρει: «Πυκνώνουν τα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν ένα νέο όργιο με 420 απευθείας αναθέσεις, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ σε στελέχη της ΝΔ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να το καλύψει με γενικόλογες αοριστίες».

Στη συνέχεια η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «την ώρα που οι πολίτες μετράνε και το τελευταίο ευρώ με την αισχροκέρδεια να τους γονατίζει, περιμένουμε από την κυβέρνηση σαφείς απαντήσεις για ένα ακόμη σκάνδαλο που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα».

Η κυρία Τσαπανίδου θέτει τα εξής ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη:

«Θα διαγράψει τον κ. Κουτούπη από τη ΝΔ ή στηρίζει ακόμα ένα πλιάτσικο 5,5 εκατ. ευρώ; Θα ζητήσει να επιστρέψουν τα 5,5 εκατ. ευρώ που ενθυλάκωσαν από τα δημόσια ταμεία; Θα ζητήσει από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και το Ελεγκτικό Συνέδριο να διεξάγουν ελέγχους για τη νομιμότητα των εν λόγω απευθείας αναθέσεων;».

Καταληκτικά η κυρία Τσαπανίδου σχολιάζει: «Θα απαντήσει αυτή τη φορά ή θα συνεχίσει να προσβάλλει την δοκιμαζόμενη κοινωνία, επιτρέποντας σε κάποιους να κάνουν πάρτι με τα χρήματα των φορολογουμένων;».

Αν σου άρεσε κάνε