Επίσκεψη Τσίπρα στην Ιωάννα Κολοβού: «Κρατάς γερή άμυνα...»

Επίσκεψη Τσίπρα στην Ιωάννα Κολοβού: «Κρατάς γερή άμυνα...»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:30 Δημιουργία 22/11/22, 14:25
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Την συνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού επισκέφτηκε στο σπίτι της ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα μετά την επιχείρηση έξωσής της από την αστυνομία.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με την κυρία Ιωάννα Κολοβού για την τραγική εμπειρία της. «Κρατάς γερή άμυνα» της είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «η πιο καλή πόρτα ασφαλείας είναι η αλληλεγγύη των απλών ανθρώπων».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ εξέφρασε τον φόβο του ότι «την ιστορία αυτή θα τη βλέπουμε πλέον διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη» και υπογράμμισε ότι «την περίοδο των μνημονίων, παρά τις πιέσεις της τρόικα, υπήρχε προστασία της λαϊκής πρώτης κατοικίας. Γι' αυτό κι εμείς κάναμε τότε πρόταση δυσπιστίας στον κ. Σταϊκούρα και μας έλεγαν ότι είμαστε τρελοί. Τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται οι συνέπειες».

«Χρωστούν ως κόμμα 390 εκ. ευρώ δανεικά και αγύριστα. Είχαν βουλευτή τον Πάτση και του έδιναν απευθείας αναθέσεις ένα εκατ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Αναφερόμενος στα funds υπενθύμισε ότι «εμείς φέραμε έναν νόμο το 2015 που προέβλεπε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης και φορολόγηση όλων των πράξεων των funds και η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποίησε έναν νόμο του 2003 που ούτε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης ούτε φορολόγηση προέβλεπε».

Από την πλευρά της, η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος μοιράστηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ την τραγική της εμπειρία λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πιο τρομερό πράγμα, να ακούς την πόρτα του σπιτιού σου να σπάει. Σαν εφιάλτης. Ούτε στην τουαλέτα δεν άφηναν να πάω» και ευχαρίστησε τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε λέγοντας: «Να είναι καλά τα παιδιά. Η αλληλεγγύη τους με έσωσε».

Αν σου άρεσε κάνε