Ηλιόπουλος: «Κακομαθημένος

Ηλιόπουλος: «Κακομαθημένος "Λουδοβίκος" ο κ. Μητσοτάκης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:12 Δημιουργία 04/11/22, 18:03
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Για παρακρατικές και καθεστωτικές μεθόδους κατηγορεί την κυβέρνηση με σκληρή ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος ζητώντας ταυτόχρονα «να σταματήσει η λειτουργία του Predaror».

«Μέχρι να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επί 50 χρόνια το πολιτικό σύστημα είχε συμφωνήσει πως οι παρακρατικές και οι καθεστωτικές μέθοδοι στην Ελλάδα ανήκαν οριστικά σε μια άλλη εποχή, που μόνο εχθροί της Δημοκρατίας νοσταλγούσαν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος και προσθέτει: «Ποτέ ξανά μέχρι σήμερα αρχηγοί και άλλοι πολιτικοί τής αντιπολίτευσης, υπουργοί του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες δεν ένιωθαν μαζικές παρακρατικές παρακολουθήσεις υπό την μπαγκέτα του ίδιου του πρωθυπουργού. Ποτέ ξανά εκπρόσωποι της ΕΕ δεν είχαν ζητήσει τη διαλεύκανση μιας υπόθεσης πριν από τις εθνικές εκλογές, μιλώντας σαφώς για σκιές και υπονοώντας ότι οι σκιές αυτές θα μπορούσαν να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα».

Συνεχίζοντας ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι «ποτέ ξανά δεν είχε τεθεί θέμα για την απρόσκοπτη πορεία μιας προεκλογικής περιόδου από κόμματα της αντιπολίτευσης» και επιρρίπτει «βαρύτατες ευθύνες στον κ. Μητσοτάκη και τη "φαμίλια"» του στο Μαξίμου για την «επικίνδυνη τροπή που έχουν πάρει οι δημοκρατικές διαδικασίες στη χώρα».

Ακολούθως, ο κ. Ηλιόπουλος καλεί τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να είναι γαντζωμένος στην πρωθυπουργική καρέκλα με κόστος για τη Δημοκρατία και να κάνει ό,τι του πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας και η PEGA, ξεκινώντας με το να δώσει εντολή άμεσα να σταματήσει η λειτουργία του Predator».

«Αν δεν υπολογίζει την αντιπολίτευση, τουλάχιστον ας λάβει υπ' όψιν του τα μηνύματα των ευρωπαϊκών θεσμών, όπως η PEGΑ» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Το να συμπεριφέρεται ως κακομαθημένος Λουδοβίκος, που θεωρεί τη χώρα ιδιοκτησία του, απλά επιδεινώνει τη θέση του την επόμενη ημέρα των εκλογών που θα έχει χάσει κάθε εξουσία. Και είναι βέβαιο ότι το "ξήλωμά" του θα αρχίσει από πρώην οπαδούς και ομοϊδεάτες του που κατάλαβαν αργά ότι παρακολουθούσε καθημερινά την προσωπική τους ζωή».

Αν σου άρεσε κάνε