Εκτός «Εθνικής Δημιουργίας» από Τζήμερο - Κρανιδιώτη ο Κων. Μπογδάνος

Εκτός «Εθνικής Δημιουργίας» από Τζήμερο - Κρανιδιώτη ο Κων. Μπογδάνος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:25 Δημιουργία 10/08/22, 14:29
Αρθρογράφος: Ελίνα Δεβούρου
ΕΛΙΝΑ ΔΕΒΟΥΡΟΥ

Μόλις λίγους μήνες φαίνεται να ...άντεξε τελικά η «συνύπαρξη» των Τζήμερου - Κρανιδιώτη, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, στην «Εθνική Δημιουργία».

Βάσει της σχετικής ανακοίνωσης του κόμματος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρίσκεται πλέον «εκτός», λόγω του «αλαζονικού του χαρακτήρα», «της αμετροεπούς και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς» και «της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Εθνικής Δημιουργίας» για τη διαγραφή Μπογδάνου

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος

Φαήλος Κρανιδιώτης»

Μπογδάνος - Λατινοπούλου: Μετά τις διαγραφές, η «Εθνική Συμμαχία»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με ανάρτησή του, απαντά στη διαγραφή του και από την «Εθνική Δημιουργία», υποστηρίζοντας πως θα συνεχίσει το όραμα του δικού του κόμματος, που είναι «μία ανεξάρτητη δεξιά ενάντια στην αριστερή ατζέντα», και θα έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που μοιράζονται πολλά κοινά: την επίσης διαγεγραμμένη από τη ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, την οποία μάλιστα όρισε αντιπρόεδρο της «Εθνικής Συμμαχίας».


    Οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, δεν άφησαν ασυγκίνητους τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν χιουμοριστικά το γεγονός.

    Αν σου άρεσε κάνε