Ν. Παναγιωτόπουλος: Αρκετό μίσος έσταξε - Ας βρούμε τη δύναμη να πάμε παρακάτω

Ν. Παναγιωτόπουλος: Αρκετό μίσος έσταξε - Ας βρούμε τη δύναμη να πάμε παρακάτω

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:53 Δημιουργία 05/11/21, 11:37
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Να αφήσουμε πίσω αυτά που μας δίχασαν στο παρελθόν ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση με θέμα «Να σταματήσει η δίωξη σε βάρος του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου».

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαναστάσης, ο δημοσιογράφος είναι εναγόμενος από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) για όσα ανέφερε σε ραδιοφωνική εκπομπή και άρθρο του σχετικά με τις «ανιστόρητες αντικομουνιστικές φιέστες της Ένωσης στον Γράμμο και το Βίτσι».

«Αρκετό δηλητήριο χύθηκε, αρκετό μίσος έσταξε, αρκετό αίμα έρευσε από εκείνες τις εποχές στη χώρα μας. Καλό είναι να βρούμε τη δύναμη να ρίξουμε τους τόνους, και από τη θέση ευθύνης που κατέχει ο καθένας να πάμε παρακάτω» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος. Για τη διαφορά ΕΑΑΣ και Ν. Μπογιόπουλου, ο υπουργός τόνισε: «Εμπιστευόμαστε την ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης να αποφανθεί κατά πόσο θίχτηκε η υπόληψη, η τιμή και η προσωπικότητα κάποιου από κάτι που ελέχθη δημοσίως».

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΚΚΕ, ο κ. Μπογιόπουλος ανέδειξε ότι τις «φασιστοφιέστες τιμούν με την παρουσία τους όλα τα επιφανή κόπρανα του απόπατου της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, δηλαδή ενώσεις βασιλοφρόνων, διάφορα φασιστοειδή, νοσταλγοί των ναζί και των συνεργατών τους». Αυτό δεν αξίζει στους δεκάδες χιλιάδες των αποστράτων του Στρατού Ξηράς, οι οποίοι δεν υιοθετούν αυτές τις γελοιότητες, σύμφωνα με τον ο κ. Καραναστάση.

Αν σου άρεσε κάνε