Οικονόμου: «Συνομιλεί με τον καθρέφτη του ο Αλέξης Τσίπρας»

Οικονόμου: «Συνομιλεί με τον καθρέφτη του ο Αλέξης Τσίπρας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:56 Δημιουργία 03/11/21, 16:54
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Από τη δήλωση του κ. Τσίπρα προκύπτει ότι η μόνη του διαφωνία με τα μέτρα της κυβέρνησης αφορά τους πολίτες που συμμετέχουν σε θρησκευτικές τελετές, εν γένει», επισημαίνει σε δήλωση-απάντησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Υπενθυμίζουμε, σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «ότι με απόφαση της κυβέρνησης, όταν κρίθηκε απαραίτητο, για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία έκλεισαν οι ναοί για τους πιστούς, ενώ σήμερα είναι υποχρεωτικός ο διαγνωστικός έλεγχος για ανεμβολίαστους ιερείς και ιεροψάλτες. Για το σύνολο των πολιτών υπάρχει η υποχρέωση χρήσης μάσκας, τήρησης αποστάσεων, ό,τι ακριβώς δηλαδή ισχύει για την πρόσβαση σε φαρμακεία και καταστήματα προμήθειας τροφίμων. Ο κ. Τσίπρας προτείνει επιπλέον περιορισμούς για αυτές τις δραστηριότητες; Πώς ακριβώς το εννοεί;

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, όταν η κυβέρνηση έπαιρνε δύσκολες αποφάσεις, ο κ. Τσίπρας έλεγε συνεχώς "όχι", κλείνοντας με νόημα το μάτι στους αντιεμβολιαστές.

Όταν λοιπόν ο κ. Τσίπρας λέει ότι η κυβέρνηση προσεγγίζει την πανδημία με όρους ψήφων και πολιτικού κόστους, όλοι καταλαβαίνουν ότι συνομιλεί με τον καθρέφτη του. Όσο για τον διαχωρισμό των επιστημόνων σε κοινής ή μη κοινής κομματικής αποδοχής, για μας είναι ξεκάθαρο ότι η επιστημοσύνη κρίνεται από την επιστημονική κοινότητα, όχι από κόμματα».

Αν σου άρεσε κάνε