Αποφασισμένη να βγει και πάλι νικήτρια

Αποφασισμένη να βγει και πάλι νικήτρια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 07:03 Δημιουργία 19/10/21, 07:00
Αρθρογράφος: Γιάννης Σαραντάκος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ

Λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε πράξη τα όσα είπε, ότι θα συνεχίσει τη δουλειά της κανονικά, υπηρετώντας την Ελλάδα που τόσο αγαπά.

Η πρώην υπουργός, για την οποία φίλοι και αντίπαλοι μιλούν διαχρονικά για τη μαχητικότητα και την γενναιότητά της, δηλώνει έτοιμη να παλέψει και να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο, δίνοντας παράλληλα κουράγιο σε όσους Έλληνες και Ελληνίδες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το απόγευμα και αφού το πρωί είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα της υγείας της, εμφανίστηκε - σε διαδυκτιακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Δημ. Καιρίδης - χαμογελαστή και αισιόδοξη, στέλνοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο» που της συμπαραστάθηκε αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τις εξελίξεις.

«Ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική, έχει την υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και να στείλει ένα μήνυμα» και σε όλους τους άλλους, που περνάνε το ίδιο πρόβλημα, ότι δεν είναι μόνοι τους. Και ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται σήμερα ακόμη περισσότερο από το παρελθόν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κυρία Μπακογιάννη εμφανίστηκε αποφασισμένη να δώσει με γενναιότητα αυτή τη νέα μάχη και με το χαμόγελό της διαβεβαίωσε ότι θα είναι και πάλι νικήτρια.

«Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε και αυτήν την μάχη. Εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτήν την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή», τόνισε.

Μάλιστα, επανέλαβε αρκετές φορές τις ευχαριστίες της για τα μηνύματα συμπαράστασης από «όλους τους πολιτικούς χώρους», τα οποία -όπως είπε η κυρία Μπακογιάννη- «είναι τόσο πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόσο πολύ δύναμη που είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων σήμερα».

Μάλιστα, ο οικοδεσπότης, κ. Καιρίδης απευθυνόμενος στην κυραία Μπακογιάννη είπε «τι παλικάρι είσαι», καθώς αποκάλυψε ότι χθες το βράδυ ρώτησε την πρώην υπουργό, αν θα ήθελε να ακυρώσει την παρουσία της στην εκδήλωση λόγω της διάγνωσης της ασθένειάς της, με την ίδια να απαντά «θα αστειεύεσαι!».

Από την στιγμή που με την ανάρτηση της η κυρία Μπακογιάννη δημοσιοποίησε το πρόβλημα, εκδηλώθηκε ένα γιγαντιαίο «κύμα» συμπαράστασης από το πολιτικό προσωπικό όλων των πτερύγων της Βουλής αλλά και από απλούς πολίτες.

«Η Ντόρα είναι μαχήτρια», τόνισε ο πρωθυπουργός μετά την ανακοίνωση της. Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι η αδελφή του «έχει δώσει πολλές μάχες και έχει ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες στο παρελθόν» και κατέληξε ότι «και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια». Μάλιστα, ο πρωθυπουργός συνόδευσε την ανάρτησή του, την οποία έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με το emoji της καρδιάς.

Αν σου άρεσε κάνε