Π. Χρηστίδης: Γιατί έθεσα υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Π. Χρηστίδης: Γιατί έθεσα υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:57 Δημιουργία 18/10/21, 15:42
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στους δύο λόγους για τους οποίος αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε ο Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας στο Open, ο ίδιος σημείωσες πως ο πρώτος ότι «η παράταξη χρειάζεται ένα συνολικό restart εκ βάθρων. Μια νέα αρχή πολιτική, ηθική, αξιακή, με βάση τη σύνθεση όχι τη διάλυση των προηγουμένων, ως συνέχεια όλων αυτών που έκανε και διαμόρφωσε η Φώφη Γεννηματά με τεράστια προσπάθεια. Αυτή την παρακαταθήκη την οποία πρέπει να διαφυλάξουμε όλοι ως κόρη οφθαλμού, για μένα είναι αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτα δομημένη μέσα μου», όπως συγκεκριμένα ανέφερε.

Ο δεύτερος λόγος τον οποίο επικαλέστηκε ο κ. Χρηστίδης, είναι ότι «υπάρχει η ανάγκη της νέας γενιάς αυθεντικά να εκφραστεί με καθαρό τρόπο απέναντι στις ανισότητες, τα κλειστά συστήματα που δημιουργούν την αίσθηση ότι η πολιτική είναι μία διαδικασία των ελίτ, που αποκλείει τους κανονικούς ανθρώπους».

Διευκρίνισε ότι δεν ζήτησε δαχτυλίδι και πως τέτοιες αντιλήψεις «δεν ταιριάζουν στη Φώφη Γεννηματά και σε εμένα, στον τρόπο με τον οποίο πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, με ήθος, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε κάνε