Ανατροπή δεδομένων και θολό τοπίο στο ΚΙΝΑΛ

Ανατροπή δεδομένων και θολό τοπίο στο ΚΙΝΑΛ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:00 Δημιουργία 13/10/21, 09:41
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ανατροπή των δεδομένων στο ΚΙΝΑΛ σηματοδοτεί η απόσυρση της Φώφης Γεννηματά από την «κούρσα» διεκδίκησης της ηγεσίας του κόμματος, ενώ οι εξελίξεις επηρεάζουν σύσσωμο το πολιτικό σκηνικό.

συνεπώς στην παρούσα φάση ουδείς γνωρίζει, ποια θα είναι τα νέα δεδομένα έως τις εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Γεννηματά εισήχθη εκτάκτως χθες στον «Ευαγγελισμό». Σύμφωνα με το σχετικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, εμφάνισε «συμπτώματα ατελούς ειλεού και μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε ότι δεν θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η κυρία Γεννηματά.

Μάλιστα, δεν είχε παραστεί το βράδυ της Δευτέρας στην προγραμματισμένη συγκέντρωσή της στη Νέα Ιωνία, όπου την εκπροσώπησε ο γραμματέας της παράταξης, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την κυρία Γεννηματά, πριν πάει στο γραφείο του και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της.

Από την πλευρά τους, μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν οι συνυποψήφιοί της. «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση, ενημερώνοντας παράλληλα πως αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα. «Η σκέψη μας είναι στη Φώφη. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή την περιπέτεια της υγείας της θα βγει νικήτρια.».

Αν σου άρεσε κάνε